Haberler

Karamürsel Belediyesi Piknik'te

Güncelleme:

Karamürsel Belediyesi ve ilçe emniyet müdürlüğü personeli, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi.


Karamürsel Sunni Baba Mesire alanında düzenlenen pikniğe Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım eşiyle birlikte, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Personeller arasındaki dayanışmayı ve kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlenen pikniğe katılanlar, gün boyu düzenlenen çeşitli aktivitelerde gönüllerince eğlendi.

Halat çekme, çuval yarışı, rodeo, çocuklar için oyun grupları ve palyaçoların olduğu etkinlikten memnun kalan personel Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise pikniğe katılan personele tek tek hoşgeldiniz diyerek, "Karamürsel Belediyesi büyük bir ailedir. Personelimizi bir araya getirmek, aileleriyle birlikte iş stresinden uzak bir gün geçirmesini sağlamak amacıyla bu pikniği organize ettik. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz pikniğin geleneksel hale gelmesini hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Yıldırım Karamürsel Özler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title