Haberler

Karaman Kent Konseyi, Otobüs Duraklarına Kitaplık Yapacak

Karaman Belediyesi Kent Konseyi, 'Kütüphane Duraklar' adlı projeyle otobüs duraklarına kitaplık yapacak.

Karaman Belediyesi Kent Konseyi, 'Kütüphane Duraklar' adlı projeyle otobüs duraklarına kitaplık yapacak. Karaman Kent Konseyi, Karaman Belediyesi birim müdürleriyle Belediye Meclis salonunda olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, daha temiz bir toplum ve daha temiz bir şehir olma yolunda gerçekleştirilen çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Kent Konseyinin anlamlı bir projelerinden biri olan 'Kütüphane Duraklar' ile belirlenen otobüs duraklarına kitaplıklar kurulacağını ifade eden Konukseven, şunları kaydetti:

"Bu kitaplıklarla vatandaşlar kitap okuyacak, elindeki kitapları kütüphaneye bağışlayabilecekler. Çevre temizliği konusunda büyük sorun olan kuruyemiş kabuklarının yere atılmasının önüne geçilmesi adına, kuruyemiş satan esnaflara çift gözlü kese kağıdı kullanım şartı getirilecek. Karaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından 1 Mayıs 2016'dan itibaren, çevreyi kirleten her türlü eylemi gerçekleştirenlere ilgili yasa gereği cezai işlem uygulanacak. Kent Konseyi olarak, tüm Türkiye'ye örnek projeler üretmeye, bu projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Karaman Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title