Haberler

Karaman'da Komşu Cinneti: 2 Ölü

Güncelleme:

Karaman'da yaşayan A.Y., eşinin birlikte kaçtığını ileri sürdüğü gencin babası ve kardeşini vurarak öldürdü.

Karaman'da, bir kişi, eşinin birlikte kaçtığını ileri sürdüğü gencin babası ve kardeşini vurarak öldürdü.

Olay akşam saatlerinde Karaman merkeze bağlı Medreselik köyünde meydana geldi. İddiaya göre, A.Y.'nin (30) 2 çocuk annesi eşi F.Y. (28) 1 hafta önce komşularının oğlu M.D. (21) ile birlikte kayıplara karıştı. ,

KADIN BULUNAMADI, EŞİ AV TÜFEĞİYLE KOMŞUSUNUN EVİNİ BASTI

Çocuklarını bırakarak kaçtığı iddia edilen kadın bulunamazken, A.Y. otomatik av tüfeğiyle komşusunun evini bastı. Evinin önündeki bahçede çalışan S.D. (44) ile 14 yaşındaki oğlu E.D.'yi öldüren A.Y., 2 köpeği de tüfeğiyle vurdu. Gözü önünde eşi ve oğlu öldürülen H.D. (44) otların arasına saklanarak kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemelerin ardından baba ve oğlunun cansız bedeni Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan A.Y'nin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

kadın hakları:

iyi yapmış,bütün sülalesini öldürseydin,akadaş nerde o eski ana babalar,kızı başka bir adamla kaçıyor,şimdiki ana babalar yardım ediyor,sonunda da bu tür olaylar oluyor,eee nede olsa kadın hakları,aldadır,kadın evi terk eder,kadın çocuğunu evde bırakır tatile çıkar ocuk evde ölür alıclıktan,sonra bir kaç zibidi ellerinde pankartlarla kadın hakları diye eylem yapar,ulen hak ala ala hak bırakmadınız memlekette,erkekleri öyle bir köşeye sıkıştırdınız ki adamlar bizim hakkımız ne olacak demeye başladılar sonu belli,kadın tez elden allahına kavuşuyor,erkek hapise,herşeyin fazlası zarardır bayanlar...

20
3
yanıtYanıtla
ankaralı:

aile kavramınıda yok ettıler değiştir değiştir sonu varmı düzgün olan ılahı emre uyalar

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title