Haberler

Karaman'da İki Kardeşin Atık Su Kuyusuna Düşmesi

Hayatını kaybeden 8 yaşındaki Ömer'in cenazesi toprağa verildi.

Karaman'da atık su kuyusuna düşerek hayatını kaybeden çocuk, toprağa verildi.

Karaman Devlet Hastanesi morgundan alınan Ömer Ses'in (8) cenazesi, Tahsin Ünal Mahallesi'ndeki Musalla Meydanı'na getirildi. Ses'in cenazesi kılınan namazın ardından, Kırmahalle Kent Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze namazına Ömer'in ailesi, yakınları ve Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Hüseyin Oduncu katıldı.

Bu sırada zorlukla ayakta durduğu gözlenen baba Yahya Ses'in, eşi ile olayın meydana geldiği hurda malzemelerin istiflendiği depoda çalıştığı, okulların yarıyıl tatiline girmesi üzerine çocukları evde yalnız kalmasın diye iş yerine götürdüğü öğrenildi. 19 Mayıs İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Ömer Ses'in öğretmenleri, "Ömer son derece sessiz, saygılı bir çocuktu. Dersleri iyiydi. Çok üzüldük" dedi.

Dün, Ömer ve kardeşi İsmail Ses (6), Larende Mahallesi Abdullah Sabri Ülger Caddesi'nde bir işletmeye ait hurdalığa girmişti. İki kardeş, burada dolaşırken atık su kuyusuna düşmüş, Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan kardeşlerden Ömer, hayatını kaybetmişti. - Karaman

Kaynak: AA / Güncel

Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title