Haberler

Gürültü Yapan Gençler, Kendilerini Uyaran 3 Polisi Hastanelik Etti

Güncelleme:

Karaman'da 3 polis, gençlerin taşlı sopalı saldırısı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Karaman'da 3 polis gürültü yaptıkları için uyardığı gençlerin saldırısıyla hastanelik oldu. Olay, saat 02.00 sıralarında Özcan Genç Caddesi Bilal-i Habeşi Camisi yanında meydana geldi.

ARAÇTAN İNDİLER, TAŞLI SOPALI SALDIRIYA UĞRADILAR

'Alo 155 Polis İmdat' telefonuna cami önünde toplanan 10- 15 gencin gürültü yapıp, çevreyi rahatsız ettiği ihbarı geldi. Bunun üzerine belirtilen yere polis sevk edildi. Olay yerine giden polis memurları Mehmet Acar (40), Mustafa P. (24) ve Osman S. (24), araçtan inip gençleri uyarmak isterken taşlı- sopalı saldırıya uğradı.


HASTANEYE KALDIRILDILAR

Polisler aldıkları darbeler sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırganlar da hızla olay yerinden kaçtı. Yaralı polislerin yardımına yine mesai arkadaşları koştu. Ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu, yaralanan Mehmet A.'nın başına ise 25 dikiş atıldığı belirtildi.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, saldırıya karıştığı öne sürülen 10 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (53)

nuh mehmetm@m.m:

İyi olmuş yapanlarin eline saglik

36
70
yanıtYanıtla
SAVAS:

eee bu is uzaktan gaz bombasi atmaya benzemez alirlar adamin ayarini akilli olacaklar

13
63
yanıtYanıtla
Jandarma@Polism@m.m:

Gezi zekalı,

yanıt1
yanıt7
SÜMÜKLÜ SÜMEYYE:

polis önce o koca göbeğini eritsin de koşmayı öğrensin, kaçarken faydası olur :))))))))))))))))

40
29
yanıtYanıtla
MEHEMEDE KURD:

azıcık eğlenmiş gençler abartmayın '':-)

7
52
yanıtYanıtla
caner:

polislere verilen yetki arttırılmalı

50
9
yanıtYanıtla
DAMARCAN:

AKP Sayesinde Asker Ve Polislerimiz Şamar Oğlana Döndüler Yazıklar Olsun Böyle AKP ye

33
15
yanıtYanıtla
RİZEDEN:

polise yetki vermeyen akp hukümetinin boynunadır günahı.

33
15
yanıtYanıtla
karub:

Polisler farkında değil ama halk artık isyan ediyor. . . polisler önüne gelene kabadayılık yapıp kaba kuvvet uygulayıp görevini yapmazsa halk bir gün hesabını sorar. Bizim buralarda bir olay olsun hırsızlık veya kavga polis olay yerine gelmeden önce etrafında sirenleri açık bir şekilde 2-3 tur atıp olay yerine öyle geliyor, karakola gidiyorsun uğraşmamak için şikayet bile almıyorlar madem uğraşmayacaksın neden polis oluyorsun? Bizim buralar dediysem öyle ücra bir yerde de oturmuyorum Ankara''nın merkezindeyim.

18
28
yanıtYanıtla
vatanseverdokmedemir_19@hotmail.com:

çevreyi rahatsız etmiş magandalar muhtemelen alkollüler inşallar birgünde senin evinin önünde içer sıçarlar karının kızının ananın kulağı duya duya küfür ederler sende polisi arama içine sindire sindire olur emi polis oraya vatandaşın huzuru için gitmiş kabadayılık ıçın değil teşkilatın 95 i üniversite mezunu bildiğim kadar sende o tahsil ve kültür olmadığı kanısındayım

yanıt2
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title