Haberler

Karaköprü Gençlik Merkezi Hizmete Giriyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yapımı bitme aşamasına gelen gençlik merkezi yakın bir tarihte hizmete açılacak.

Karaköprü İlçe Belediyesi'ne ait 10 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan gençlik merkezinde gençlere yönelik sanat, kültür, sosyal, eğitim ve spor hizmetlerinin sunulacağı açıklandı.

Tüm sosyal donatılarıyla hizmete girecek olan gençlik merkezi içerisinde spor salonlarından kurslara kadar her türlü faaliyetin yapılacağı mekânlar mevcut. Karaköprü'deki gençlere sporsal, kültürel ve sanatsal alanlar kazandırılarak toplumun her kesimine hitap edecek merkezde bilgi çağının tüm araç ve gereçlerinin kullanabileceği komplike tesislerin yer aldığı belirtildi.

Konu ile ilgili bir yazılı açıklama yapan Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, gençlerin kötü alışkanlıklara sürüklenmemesi, için böyle merkezlere ihtiyaç olduğunu söyledi. Başkan çiftçi, "Gençlerimizin hayatlarını anlamlandırabilmeleri, sağlıklı yaşayabilmeleri, geleceğe güzel bir ufukla bakabilmeleri için önleyici tedbir olarak bu tür merkezlerimizin çoğalması amacıyla elimizden gelen tüm gayretleri değerlendireceğiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Karaköprü Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title