Haberler

Karaköprü Belediyespor Dolu Dizgin

Güncelleme:

BAL Ligi 2'nci Grup'ta kendi sahasında 44 Malatyaspor'u konuk eden Karaköprü Belediyespor rakibini 3-0 yenerek zirve inadını sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2'nci Grupta şampiyonluk hedefi olan Karaköprü Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği 44 Malatyaspor'u 3-0 yenerek evine eli boş gönderdi.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maça ev sahibi Karaköprü Belediyespor hızlı başladı. Maçın henüz ilk dakikasında Abdulkarim topu önünde buldu. Sert ve düzgün bir vuruşla Karaköprü Belediyepor'u 1-0 öne geçiren golü attı.

İlerleyen dakikalarda Karaköprü Belediyespor farklı açacak pozisyonlardan yararlanamayınca maçın ilk yarısı 1-0 Karaköprü Belediyespor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi Karaköprü Belediyespor dakika 60'da Semih Erkmen'in ayağından bulduğu golle farkı 2'ye çıkardı. Bu golden 6 dakika sonra Semih kendisinin 2. Takımının 3'üncü golünü attı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor sahadan 3-0 üstünlükle ayrıldı.

Maç sonu kameralara konuşan Karaköprü Belediyespor'lu futbolcu Semih Erkmen, ligde kalan beş haftada da galibiyet almak istediklerini belirtti.

Maçı değerlendiren Kulüp As Başkanı Remzi Ay, "44 Malatyaspor karşısında takımımız iyi mücadele etti. 3-0 gibi net bir skorla galibiyet aldık. Futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Adıyamanspor karşısında aldığımız mağlubiyeti unutturmak istiyorduk. İnşallah alacağımız galibiyetlerle yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title