Haberler

Karako Çiftinin Katil Zanlıları Tutuklandı

Güncelleme:

Karako çiftini, öldürmekle suçlanan Özbek uyruklu bakıcı ve eşi tutuklandı.

Beşiktaş'taki evlerinde öldürülen Ören Bayan'ın eski sahibi Jak Karako ve eşi Georgia Karako'yu öldürdükleri şüphesiyle gözaltına alınan Özbekistan uyruklu Farkhodjon Yusupova(28) ve karısı Gulbakhar Yusupova (27) tutuklandı.

SUÇLARINI İTARAF ETTİLER

Karako ailesinin evinde hizmetçi olarak çalışan zanlı çift, saat 15.30 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılar savcılık sorgularının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce sorgulanan ve suçlarını itiraf eden Farkhodjon Yusupova ve karısı Gulbakhar Yusupova tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİS KAÇIŞ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Karako çiftinin öldürülmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri faillerin yakalanması için çalışma başlatmıştı. Cinayet şüphelisi olarak aranan G. Y ile eşi F. Y. Fatih'te bulundukları bir evde yakalanarak gözaltına alınmış ve ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülmüştü. Polis, zanlıların olayın ardından evden ayrılmalarına ve yakalanmalarına ilişkin görüntüleri paylaştı.

TAKSİ İLE KAÇMIŞLAR

Polisin yaptığı araştırmada hizmetli çiftin olayın ardından bir taksi çağırarak bavullara doldukları eşyaları ile birlikte Beşiktaş'taki Mediko 2 Sitesi'nden ayrıldığı belirlendi. Sitenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, taksinin siteye girişi ve yolcuları aldıktan sonra siteden ayrılması yer alıyor.

CİNAYETİ 2 AYDIR MAAŞ ALAMADIKLARI İÇİN İŞLEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER

Şüphelilerin iki aydır alamadıkları maaşlarını istediklerinde “Maaşlarınızı vermeyeceğiz. Kırıp döktüklerinize sayacağız" cevabını alınca cinayeti işledikleri iddia edildi. Cinayette kullanılan bıçak Kabataş sahilinde arandı. Katil zanlıları da Emniyet'ten çıkışlarından görüntülendi. Zanlı kocanın ellerinin sargılı olması dikkat çekti. Katil zanlısının işadamı ve eşini bıçaklarken ellerini de kesmiş olabileceği ileri sürüldü.

GÖRÜNTÜLERDE KOLU SARILI YÜRÜYOR

Araştırmasını yoğunlaştıran polisin bir eczanenin güvenlik kameralarını da taradığı ve aranan çiftin bu kameraya da yakalandığı belirtildi. Ezcanenin güvenlik kamerasındaki görüntülerde G.Y ve F.Y'nin ezcane içinde yürümesi yer alıyor. Ancak G.Y'nin kolunun sarılı olarak boynuna asılı yürümesi dikkat çekiyor. Şüphelileri gösteren son kamera görüntüsü ise farklı bir iş yerinin sokağı gösteren kamerasına yansıdı. Sokakta yürüyen şüpheli çift daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

KARAKO ÇİFTİNİN CENAZELERİ ADLİ TIP'TAN ALINDI

Beşiktaş'taki evlerinde ölü bulunan Karako çiftinin cenazeleri, oğulları İzzet Karako tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı. Jak ve Georgia Karako'nun cesetleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından oğulları İzzet Karako tarafından teslim alındı. Karako çiftinin cenazeleri Beşiktaş Ulus'ta bulunan Arnavutköy Musevi Mezarlığı'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

muhammed:

ulan su basörtüsünüde bir kere dininiz geregi takin. . .

19
3
yanıtYanıtla
vay:

kesin chp li

1
12
yanıtYanıtla
ARAS:

bahçıvan işbaşında

10
0
yanıtYanıtla
aycan kardes:

maaslarını vermediyse iyi yapmışlar

5
3
yanıtYanıtla
KDA:

sen adamları çalıştır paralarını verme. . . türk yurdunda türkleri köle olarak kullanmaya kalkarsan cevabını alırsın.

3
3
yanıtYanıtla
laz:

abartıyorlar. ölen yahudi. filistinde 564 çocuk öldü

2
4
yanıtYanıtla
Adanalım@m.m:

pkk lıdır srefsizler

0
5
yanıtYanıtla
Medine:

Ozbekler boyle degildi bende bi ozbek olarak soyluyorum ozbekler katil olamazlar kesin maaslarini vermedigi icin yapmisdir

2
3
yanıtYanıtla
adem:

aslinda bunlar özbekin Iran soysuzlarindan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title