Haberler

Karahıdır Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Kırklareli Belediyesi'nin katkıları ile yapılan Karahıdır Mahallesi Muhtarlığı hizmete açıldı.

Karahıdır Meydanında hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır Mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

Kesimoğlu "Hedefimiz Kırklareli'mizi tümüyle daha yaşanır bir hale getirmek. Bu doğrultuda tüm Belediye Meclisinde görevli arkadaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Kırklareli için partiler üstü çalışıyoruz. Meclisimizde aldığımız kararların birçoğunu oy birliği içerisinde alıyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerimize de ayrıca verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte çizdiğimiz bir hedef var ve bu hedefe yaklaşmak için büyük uğraşlar veriyoruz'' dedi.

YÜZDE DOKSAN ÇÖZDÜK…

Karahıdır Mahallesinin yoğun yağışlardan fazlası ile etkilendiğini hatırlatan Kesimoğlu, bu sorunu yaptıkları çalışmalar ile yüzde 90 oranında çözdüklerin belirtti.

Kesimoğlu'' Karahıdır Mahallemizde yoğun yağışlar sonrası sel baskınları meydana geliyordu. Biz göreve gelmemizin ardından bu sorunu çözmek için çalışmalara başladık. Şuan bu sorunun yüzde 90'ını çözdük. Karahıdır Mahallemize yatırımlarımız sürüyor. Yağmursuyu çalışmalarımızla ilgili olarak yapılan çalışmalardan bir tanesi Polis Lojmanlarının arkasına 450 Adet 600'lük büz, 4 adet rögar, 1 adet 6 metrekare genişliğinde ızgara imalatı yapıldı. Mezarlığın alt kısmında İnci Dere'den çıkış yapılarak 900 metre uzunluğunda çift 600'lük yağmursuyu hattı ayrıca 650 metrede 600'lük tek hat döşenmiştir. 29 adette rögar imalatı yapıldı. 4 adet Izgara imalatı yapılırken 3 adet ızgara imalatı daha yapılacak. Toplamda 3 bin 350 metre 600'lük yağmursuyu imalatı yapıldı" dedi.

Yeni muhtarlık binasını Karahıdır mahallesi halkına daha iyi hizmet vereceğine inandığını ifade eden Kesimoğlu ''Mahalle Muhtarımız Reşat Vardar ile sıkı bir iletişim halindeyiz. Muhtarımız ile her fırsatta bir araya gelerek Karahıdır Mahallemiz için neler yapabiliriz düşüncesindeyiz. Yeni muhtarlığımızın da halkımıza daha iyi hizmet vereceğine inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kesimoğlu'nun konuşmasının ardından muhtarlık binasının açılışı yapıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Karahıdır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title