Haberler

Karagül 90.yeni bölüm (9 Ekim) Fragman ve bölüm özeti

Güncelleme:

Karagül 90.yeni bölüm (9 Ekim) fragman ve bölüm özeti. Karagül dizisinin 90. yeni bölümünden en yeni görüntüler (fragman) ve Cuma akşamı yaşanacakların özeti haberimizde.

Karagül 90.bölüm fragmanı. Fox Tv'nin büyük takipçi kitlesine sahip olan dizisi Karagül 9 Ekim Cuma akşamı 90.yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümde Kendal radikal kararlar almaktadır ve gözü dönmüş bir şekilde kayıp olan evladını aramaktadır. Kendal'ın bu hırsı çok bazılarının canını fena halde yakacaktır.

Karagül yeni bölümde Narin'in akıbeti de merak konusudur. Baran'ın omuzlarında hastaneye götürdüğü Narin'in durumu ciddidir ve sevenleri ondan gelecek iyi bir habere kilitlenmişlerdir. Kenan, Kendal'a karşı elini güçlendirmek için sinsi planlar yapmaya devam eder. Kendal'ın en kıymetlisi, yani evladı Kenan'ın elindedir ve ona ne yapacağını kimse bilmemektedir. Karagül 90. yeni bölüm 09.10.2015 Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında.

KARAGÜL 9 EKİM CUMA 90.BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fox Tv Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title