Haberler

Karadenizliden İlginç Çözüm

Karadeniz’den Edirne’nin Uzunköprü ilçesine taşınan Arabacı ailesi, ilçede 10 gündür su akmadığı için çamaşırlarını yıkayamayınca ilginç çözüm üretti.

Karadeniz'den Edirne'nin Uzunköprü ilçesine taşınan Arabacı ailesi, ilçede 10 gündür su akmadığı için çamaşırlarını yıkayamayınca ilginç çözüm üretti. Karadenizli aile, çamaşır makinesini evin bahçesinde bulunan kuyuya bağlayarak vatandaşların çamaşırlarını yıkamaya başladı.

Uzunköprü'nün Karadeniz mahallesinde yaklaşık 10 gündür sular akmıyor. Mahallenin adını oluşturan Karadenizli vatandaşlar, suların akmamasından dolayı zor anlar yaşıyor. Sular akmadığından dolayı çamaşırlarını yıkayamayan Karadenizliler ilginç çözüm üretti. Karadenizli Arabacı ailesi, evlerinde bulunan çamaşır makinesini bahçede bulunan kuyuya bağladı. Arabacı ailesi, çalıştırılınca kuyudan su çeken çamaşır makinesi sayesinde mahallenin çamaşırlarını da yıkamaya başladı. Su kuyusu sayesinde mahalle sakinlerinin bidonlarını da dolduran Arabacı ailesinin evinde kuyruk oluştu. Su doldurmak ve çamaşırlarını yıkamak için Arabacı ailesinin evinin önünde sıraya giren mahalle halkı, Karadeniz insanında aklın çok olduğunu söyledi.

Kuyunun başında metrelerce insan kuyruğu oluştuğunu belirten Kadriye Arabacı, "Mahallemizde yaklaşık 10 gündür sular akmıyor. Biz de Karadeniz aklıyla evimizdeki çamaşır makinesini bahçemizdeki kuyuya bağladık ve çamaşırlarımızı kuyu suyuyla yıkıyoruz. Mahallede tek kuyu bizde bulunduğu için komşularımızda su ihtiyaçlarını bizden karşılıyorlar" ifadelerine yer verdi.

Mahalliler ise, yetkililerden yardım beklediklerini belirterek, "Komşumuz çamaşırlarını yıkayabiliyor ancak biz yıkayamıyoruz. Utancımızdan eşyalarımızı komşumuza da getiremiyoruz. Artık böyle giderse eşyalarımızı komşumuzda yıkacağız" dedi.

Bir başka mahalleli ise, "Biz Karadenizliyiz, bizim Karadeniz insanında akıl çoktur. İstesek Uzunköprü'yü Paris'e çeviririz" diye konuştu.

Mahalleden küçük bir kız ise 10 gündür banyo yapamadığını belirterek, "Havalar zaten sıcak başımda bitler uçuşmaya başladı" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uzunköprü Karadeniz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title