Haberler

Karadeniz Derbisinin Galibi Orduspor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin (TKBL) 11. haftasında Samsun’da oynanan Karadeniz derbisinde Canik Belediyespor, kendi evinde Orduspor'a 69-83 mağlup oldu.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin (TKBL) 11. haftasında Samsun'da oynanan Karadeniz derbisinde Canik Belediyespor, kendi evinde Orduspor'a 69-83 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına, karşılaşmada Canik Belediyespor'un 2 kez teknik faul alması nedeniyle Baş Antrenör Ekin Baş'ın yerine Yardımcı Antrenör Enver Yener katıldı. Kendi oyun sistemlerinin dışında oynadıklarını belirten Yener, "Maçın genelinde istediğimiz sertlikte savunma yapamadık. Çünkü maçın başhakemi varken, birinci yardımcı hakemi Onur Can maç boyunca kendini başhakem olarak ilan edip bütün inisiyatifleri kendisi kullandı. Bütün teknik faulleri yardımcı hakem çaldı. Galibiyetten dolayı Orduspor'u tebrik ederiz" dedi.

Orduspor'a kaybettiklerinden dolayı üzgün olduğunu ifade eden Canik Belediyesporlu basketbolcu Belgin Onbaşı, "Kendi evimizde Orduspor maçı bizim için çok önemliydi. Bizim hedef maçlarımızdan bir tanesiydi. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Geçen hafta 1 sayı ile yenildiğimiz Konak Belediye maçından sonra Orduspor'u yenip yenilgimizi telafi etmek istiyorduk. Ama kendi evimizde çok kötü bir oyun sergileyip kaybettik. Ligin alt sıralarına geri döndük. Biz buraların takımı değiliz ve toparlanacağız. Bizim önümüzde 2 tane maç var. Yenilgilerden ders alıp önümüzdeki bu 2 maça kilitleneceğiz" diye konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ

Altın değerinde bir deplasman galibiyeti aldıklarının altını çizen Orduspor Baş Antrenörü Alper Durur, "Biz çok iyi oyunculardan kurulu bir takım olmayabiliriz ama takım gibi oynayan en iyi takımız. Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. Bugün sahaya en iyisini yansıttılar. Maçtan önce oynayan, oturan herkes bu maçın bilincindeydi. 3-4 tane oyuncumuz tek antrenmanla buraya gelebildi. Bütün bu olumsuzluklara rağmen her şeyi geride bırakıp sahaya her şeylerini koydukları için bana oyuncularımı alkışlamaktan başka bir şey düşmüyor. Bu bizim için altın değerinde deplasman galibiyetiydi. Umarım bu seriyi devam ettirmek için oyuncularımla birlikte elimizden geleni yapacağız. Ligi Orduspor'a yakışan bir yerde bitirmek için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ordusporlu basketbolcu Safiye Simay Karaman ise, "Bugün daha çok isteyen taraf bizdik. Daha kazanacağımız maçlar olacaktır. Galibiyet serisini devam ettirirsek ligi istediğimiz yerlerde bitireceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karadeniz Orduspor Türkiye Samsun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title