Haberler

Karadeniz'de Can Pazarı

Güncelleme:

Samsun'da serinlemek için girdiği Karadeniz'de boğulma tehlikesi geçiren gencin vatandaşlar tarafından denizde kurtarılma anı görüntülendi.

Samsun'da serinlemek için girdiği Karadeniz'de boğulma tehlikesi geçiren 24 yaşındaki gencin vatandaşlar tarafından denizde kurtarılma anı İHA'nın objektiflerine saniye saniye yansıdı.

SERİNLEMEK İÇİN DENİZE GİTTİLER

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Atakent mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan çalışmak izin Samsun'a gelen 24 yaşındaki Mehmet Bal, birlikte çalıştığı arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize gitti.

İlgili Haberler

ARKADAŞI BOĞULDUĞUNU FARK EDİP YARDIM İSTEDİ

Denizde yüzen Abdullah Bal'ın boğulma tehlikesi geçirdiğini fark eden vatandaşlar yardım istedi. Olay, 112 Acil Ambulans ekipleri ve polise haber verildi. Dalgalar arasında kaybolan Abdullah Bal'ı kurtarmak için vatandaşlar seferber oldu.

DURUMU CİDDİ

Vatandaşlar tarafından sudan çıkartılan Abdullah Bal'a ilk yardımı sahilde 112 Acil Yardım ekipleri yaptı. Ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah Bal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

UYARIYI DİKKATE ALAN YOK

Boğulma tehlikesinin yaşandığı sahilde "Dalgalı havada denize girmek tehlikelidir" uyarı işaretine rağmen vatandaşları yüzmeye devam etmesi dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Bal Karadeniz Atakent Atakum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

meryem:

şükürler olsun bir şey olmamış RABBİM AİLESİNE BAĞIŞLAMIŞ

22
1
yanıtYanıtla
sinirlendim akşam akşam:

yüzme bilmiyosan gitmiycen İNSANLARA YÜZME ÖGRETİNİN AMERİKADA AVRUPADA TÜM OKULLARDA BİR YÜZME HAVUZU VAR ADAMLAR YÜZME BİLDİKLERİ İÇİN BOGULMUYOLAR BİZDE ADAM YÜZME BİLMİYOR ARTİSLİK İÇİN GİRİYOR O SUYA SONRA YARDIMA GİDENİDE BOGUYOR BIRAKIN ÖLSÜN YEMİYCEK YERE GİTMİYCEN

2
8
yanıtYanıtla
İPEK:

İNŞAALLAH KURTULUR

9
0
yanıtYanıtla
Mehmet Momilis:

Denize serinlemek için giren kişi tok girmeyecek, içk, l, , kalp sara ve benzeri hastalıkları varsa girmeyecek, hele hele yüzme bilmiyorsa hiç girmeyecek. Adam demiş''Ben kırlı imamı, korkarım cehennem azabından ''Bilmiyorsan denizi uzaktan seyretmek daha güzeldir. Ben öyle yapıyorum. . . .

8
0
yanıtYanıtla
emre:

arkadaş ne adam boğuluyor şu samsunda

3
2
yanıtYanıtla
Köyden yarın geldim:

yeşilden başka birşey yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title