Haberler

Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi'nden Gururlandıran Başarı

Güncelleme:

TUBİTAK tarafından düzenlenen Proje Yarışması'nda, elde ettiği üçüncülük ile Karacabey'in gururu olan Ulviye Matlı Fen Lisesi öğrencisi Beyza Cabri, okul idarecileriyle birlikte Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret etti.

TUBİTAK'ın Orta Öğretim Kurumları arasında düzenlediği proje yarışmasında, 1769 proje içerisinden üçüncülüğü elde ederek ilçenin gururu olan Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi öğrencisi Beyza Cabri; Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Orhan ve Okul Müdürü Murat Deniz ile birlikte, Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret ederek, belediyenin kendilerine verdiği destekler için teşekkürlerini sundu.

TUBİTAK'ın Orta Öğretim Kurumları arasında düzenlediği 'Araştırma Projeleri' yarışmasında; "Replikasyon Süresinde İhtiyaç Duyulan Çeşitli Nükleotidlerin Sayılarının Hesaplanması" konulu çalışması ile 1769 proje içerisinden üçüncülüğü elde eden Beyza Cabri; Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Orhan ve Okul Müdürü Murat Deniz ile birlikte, önceki gün Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret ederek, belediyenin kendilerine sunduğu destek için teşekkürlerini sundu.

"Eğitime Koşulsuz Desteğimiz Sürecek"

Gerçekleşen görüşmede, ilçedeki birçok öğrencinin Türkiye çapında ses getiren birbirinden eşsiz başarılara imza atarak, tüm Karacabey'in gururu olduğunu dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, eğitim ve öğretim faaliyetlerine yönelik sağladıkları katkının artırılarak sürdürüleceği müjdesini verdi.

Başkan Özkan, Ulviye Matlı Fen Lisesi öğrencisi Beyza Cabri'nin başarısında büyük pay sahibi olan Danışman Öğretmen Sibel Özgiray 'ın şahsında, tüm öğretmenlere de teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Orhan Murat Deniz Ali Özkan Karacabey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title