Haberler

Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na Tam Not

Güncelleme:

6. Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Bursa sanayisi ve ekonomisine yön veren en önemli kurum ve kuruluş temsilcilerinin görkemli katılımı ile sona ererken, fuara tüm katılımcılardan tam not geldi.

Geçtiğimiz Perşembe günü görkemli bir açılış ile start alan ve ziyaretçilerine merhaba diyen 6. Karacabey Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Fuarı, dört günlük yoğun bir katılımın ardından Pazar günü sona ererken, katılımcı firma ve ziyaretçilerden de organizasyona tam not geldi.

6. Karacabey Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapsamında, Türkiye'nin uluslararası ölçekte ses getiren birbirinden eşsiz teknolojik yeniliklerle donatılmış, yeni konseptlere sahip ürünler, ilk kez Karacabey'de görücüye çıktı.

Fuarı Daha Büyük Ölçekli Düzenlemek Adına Proje Çalışmaları Sürüyor

Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na ev sahipliği yapmanın ve organizasyondan olumlu tepkiler almanın gurur verici olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan; "İlçemiz geçmişten bu yana önemli bir tarım merkezi ve buna dayalı üretimde kullanılan makine ve ekipmanların da üretilmesinde önemli bir birikime sahip. Sektör temsilcilerimiz, son teknoloji ile üretilmiş yenilikçi ürünlerini, hem iç pazara hem de dünya pazarlarına sunuyor. Bu fuarın çok daha geniş içerikle ve çok daha büyük ölçekli alanda düzenlenmesi için de son iki yıldan bu yana proje hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bu vesileyle fuara katılan tüm firma ve ziyaretçilere de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title