Haberler

Karacabey'den Kısa Kısa

İngiltere'de yaşayan Karacabeyli iş adamı Sezgin Gezegen, Bölgesel Amatör Lig'e yükselme mücadelesi veren Karacabey Belediyesporlu futbolculara yemek verdi.

İngiltere'de yaşayan Karacabeyli iş adamı Sezgin Gezegen, Bölgesel Amatör Lig'e yükselme mücadelesi veren Karacabey Belediyesporlu futbolculara yemek verdi.

Gezegen, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı makamında ziyaretinde yaptığı konuşmada, gönlünün her zaman Karacabey'de olduğunu söyledi.

Doğup büyüdüğü kentin takımına destek olmayı sürdüreceğini belirten Gezegen, bundan gurur duyacağını ifade etti.

Desteklerinden dolayı Gezegen'e teşekkür eden Özkan ise şöyle konuştu:

"Tüm alanlarda olduğu gibi sportif konularda da hedeflerimizi ve gerçekleştirdiğimiz projeleri gören ve bizler gibi bu projelerle gururlanan, gerek Karacabey'de gerekse de şehir dışında yaşayan hemşehrilerimiz, 'Biz de Karacabeyimiz için ne yapabiliriz' sorusu ile taşın altına ellerini koymak için adeta birbirleriyle yarışır hale geldi. Bundan dolayı da ayrıca gurur duyuyoruz. Karacabey'i mutlu, modern insanların yaşadığı bir kent haline getirme yolunda tüm hemşehrilerimizle azim ve kararlılıkla yürümeyi sürdüreceğiz."

Minikler Futbol Turnuvası

Karacabey Belediyesi, "Minikler Futbol Turnuvası"na ev sahipliği yapıyor.

Belediye, İzmir temsilcisi Bucaspor'un 13 ve 14 yaş altı takımlarını, Karacabey Belediyespor'un aynı yaş gruplarındaki takımlarıyla Atatürk Kültür Parkı'ndaki dostluk mücadelelerinde bir araya getirdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, turnuvaya ilişkin açıklamasında, Bucasporlu minikleri ve takım yöneticilerini ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederk, sportif altyapı yatırımlarının artırılarak sürdürüleceğini belirtti.

Bursa'ya kültür gezilerine ilgi

Karacabey Belediyesince başlatılan ve vatandaşların Bursa'nın birbirinden eşsiz güzellikleriyle buluşması hedeflenen "Tarihi Kent Bursa" başlıklı kültürel geziler ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Ali Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm ilçe sakinlerinin katılımına açık olan kültürel gezi etkinliklerine vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bu tür etkinliklerin süreceğini bildiren Özkan, "Kültürel geziler toplumu yaratıcılığa, üretkenliğe sevk eden ve toplumu pozitif yönde tetikleyen unsurlardır. Kültürel ve sosyal etkinliklere verdiğimiz destek ilerleyen zamanlarda artarak devam edecektir. Vatandaşlarımızı bu faaliyetlere teşvik etmeyi ve onlara destek olmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Özkan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title