Haberler

Karacabey'de 'Halil İbrahim Sofrası' Bayramdere Mahallesi'nde Kuruldu

Güncelleme:

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 'Halil İbrahim Sofrası' etkinliklerini tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.

'Mobil Başkan' sloganı ile ülke genelinde adını duyuran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, kırsal ve kent merkezi ayırt etmeksizin kararlılıkla sürdürülen ve sorunların vatandaşlarla yerinde değerlendirilerek, çözüm yollarının geliştirildiği 'Halil İbrahim Sofrası'nın son durağı, tatil beldesi Yeniköy'ün de içinde yer aldığı Bayramdere Mahallesi oldu.

Vatandaşlar Sorunlarını Dile Getirdi

Başkan Özkan ile birlikte, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri de Bayramdere Mahallesi'ndeki etkinlikte hazır bulunurken; belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri tarafından sorunlar ve çözüm yolları da titizlikle not alındı.

Vatandaşlar Kırsalda Gerçekleştirilen Yatırımlardan Memnun

Bayramdere Mahallesi sakinlerinin de yoğun katılımının gözlendiği ziyarette vatandaşlar, Belediye Başkanı Ali Özkan ile aynı masayı paylaşmaktan ve taleplerini yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları hoşnutluğa, özellikle vurgu yaptı.

Ali Özkan: Vatandaşlardan Olumlu Tepkiler Almaktan Memnunuz

Tüm ilçe genelinde Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak gerçekleştirilen büyük ölçekli yatırımların giderek ivme kazandığını belirterek, modernleşme adına yaşanan büyük değişimden de vatandaşların övgü ile bahsettiğini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey'in topyekûn gelişimi adına yoğun çaba gösterdiklerini anımsattı.

Başkan Özkan, tatil beldesi Yeniköy'ünde içinde yer aldığı Bayramdere'nin de bu hizmetlerden en güzel şekilde yararlandığını kaydetti.

Vatandaşlarımızın Desteği Bizlere Çalışma Şevki Veriyor

Mali yönden uyguladıkları planlı çalışmalar sayesinde, oldukça güçlü hale geldiklerini ve zaman içerisinde tüm sorunları çözebilecek güçte olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ali Özkan; "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, istişare kültürü çerçevesinde ortak aklın gücüne inanarak hareket ediyoruz. 'Halil İbrahim Sofrası' buluşmalarımızın da oldukça faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını memnuniyetle görüyoruz. Sizlerden aldığımız bu destek ve şevkle, gerçekleştirilemeyecek hizmet olmadığına yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Özkan Karacabey AK Parti Yeniköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title