Haberler

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın Gurur Günü

Güncelleme:

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiren kızı Sümeyra Sena Özkan'ın diploma töreninde gurur dolu bir gün yaşadı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz hafta sonu kızı Sümeyra Sena Özkan'ın İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde gerçekleştirilen diploma törenine katılarak, gurur dolu bir gün yaşadı.

Eşi Gülden Özkan ve İstanbul'da mimarlık eğitimine devam eden küçük kızı Serra Özkan ile birlikte törene katılıp, kızı Sümeyra Sena'nın mezuniyet sevincine ortak olan ve kendisi de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tarifsiz bir mutluluk yaşadığını kaydetti.

Rabbim Bu Sevinci Tüm Anne Babalara Nasip Etsin

Kızının mezuniyetinden dolayı yaşadığı heyecanı gözlerinden okunan Başkan Ali Özkan; "Yıllar önce mezunu olduğum ve bende büyük hatıraları olan İstanbul Üniversitesi'nde, bugün de ilk göz ağrımız kızım Sena'nın mezuniyet sevincini yaşamak, ailemiz adına gurur verici... Rabbim bu sevinci tüm anne ve babalara nasip etsin inşallah. Kızım Sena'ya ve tüm mezun gençlerimize başarı dolu bir iş hayatı temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Üniversitesi Karacabey Ali Özkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title