Haberler

Karabükspor Taraftarı Engelli Genç, Takım Küme Düştüğü İçin Ağladı

Güncelleme:

Karabüksporlu engelli taraftar, takım küme düştüğü için antrenmanda gözyaşlarını tutamadı. Oyunculardan Traore, önce taraftardan özür diledi, sonra kenara çekilerek ağladı.

Yıllardır Karabükspor'un her antrenmanını ve maçlarını ailesiyle birlikte takip eden bedensel engelli Ayşenur Acar, küme düşme üzüntüsüyle seyrettiği idmanı seyrederken gözyaşlarına engel olamadı.

Ayşenur'un ağladığını gören Fildişi Sahilli futbolcu Abdou Razack Traore, hemen genç taraftarın yanına gidip teselli etmeye çalıştı.

ÖNCE ÖZÜR DİLEDİ, SONRA KENARDA AĞLADI

Gözyaşlarına boğulan Ayşenur'un elini tutan Traore, tercüman aracılığıyla konuşup, başarısızlık nedeniyle özür diledi. Üzüntü içinde Ayşenur'un yanından ayrılan Fildişi Sahilli futbolcu daha sonra bir kenara çekilip ağladı.

Ayşenur Acar ise duygularını, "Yapacak bir şey yok. Ölene kadar takımı desteklemeye devam edeceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdou Razack Traore Ayşenur Acar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500

Yorumlar (15)

ohMobil-ANDROID:

beter ol Karabük

0
8
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı1903:

Karabükspor, gönüllerimizde yer ettin.

6
0
yanıtYanıtla
QWERTYMobil-IOS:

Gerçekten takım sevgisi bu işte. Helal olsun sana Ayşenur. Zamanında bende ÇORUMSPOR düştüğü zaman çok üzülmüştüm.

4
0
yanıtYanıtla
varaMobil-ANDROID:

Kahrolsun HDP ve PKK. diyanet i kaldiracak mis bak dinsize.

2
1
yanıtYanıtla
Aysenur aglaasamobilWeb@haberler.com:

Aysenur aglamas baska bir takimdaki cocuk aglayacakti oncelikle bu bir oyun.Yenmekte var yenilmekte.Zaten hayat bir oyun.

2
1
yanıtYanıtla
Habip Mobil-ANDROID:

Gerçekten, duygusal bir olay. Basit gibi görenler olabilir. Onu anlamak lazım.

2
0
yanıtYanıtla
hasan canMobil-ANDROID:

karabuk ligden düşmesi kötü oldu düşmese iyi olurdu.

1
0
yanıtYanıtla
61Mobil-IOS:

Çok şükür Trabzonspor lige çıktığı ilk yıl şampiyon oldu 7 şampiyonluğumuz var ama her o beraberlik mağlubiyet önümüzdeki haftanın mahvolmasına neden oluyor düşünme desen olmuyor çok seviyorsun hergün gazetelerde internette ilk spor haberlerini okuyoruz arabamızda evimizde kıyafetimizde eşyalarımızda hep bordo mavi trabzonspor var hayt felsefemiz olmuşken şimdi ben nasıl bu takım mağlup olduğunda unutup iyi olayım

0
1
yanıtYanıtla
semihmobilWeb@haberler.com:

Yılmaz Vural ı getırırsen .....

1
0
yanıtYanıtla
rizeliMobil-ANDROID:

yazık oldu be.çoçuğa içim gitti.keşke yenmeseydikte akıtmasaydı o gözyaşını

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title