Haberler

    Karabükspor Fransa'da Tarih Yazmak İstiyor

    Güncelleme:

    Tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Liginde önce Rosenborg'u eleyen Karabükspor, St Etienne engelini de aşarak gruplara kalmak istiyor.

    UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 1-0'lık galibiyetin rövanşında Saint-Etienne'e konuk olacak olan Karabükspor, tarih yazmaya devam etmek istiyor.

    Sahasında oynadığı ilk maçı Kumbela'nın golüyle 1-0 kazanan Karabükspor'a tüm beraberlik sonuçları ve gol atarak kaybedeceği tek farklı sonuçlar turu getirecek.

    Karabükspor'da kritik mücadele öncesi önemli bir eksiğin bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürürken, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yapmış olduğu açıklamalarda, "Dikkatli ve iyi konsantre olabilirsek umutlu bir sonuçla dönebiliriz. Ben, bir adım önde olmamıza rağmen şansların eşit olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

    Fransa'nın en köklü ve başarılı kulüpleri arasında gösterilen, Karabük gibi işçi kentinin takımı Saint-Etienne'nin ise geçmişte birçok Avrupa kupası tecrübesi bulunuyor.

    Ligue 1'de geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Rennes ile 0-0 berabere kalan Saint-Etienne'de ise Paul Bayse ve Francois Clerc'in sakatlıkları devam ediyor. Hafif sakatlığı bulunan Mevlüt Erdinç'in ise maç saatine kadar hazır olması bekleniyor.

    Saint-Etienne ile Kardemir Karabükspor arasında yarın Türkiye saatiyle 21.30'da yapılacak play-off eleme turu rövanş maçını Ukraynalı hakem Levgenii Aranovskyi yönetecek. Aranovskyi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Oleksandr Korniyko ve Volodymyr Volodin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Anatoliy Abdula üstlenecek.

    MUHTEMEL 11'LERKarabükspor: Waterman, Tanju, Emre, Mabiala, Erdem, Yiğit, Sow, Traore, Erkan, Ahmet İlhan, Kumbela

    Saint-Etienne: Ruffier, Perrin, Brison, Sall, Corgnet, Gradel, Cohade, Lemoine, Hamouma, Tabanou, Mevlüt

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Saint Etienne Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title