Haberler

Karabük'te Kanyon Köprü Projesi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kanyon Park Projesi kapsamında köprü yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kanyon Park Projesi kapsamında köprü yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karabük halkının nefes alabileceği bir yere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kanyon Park Projesi'ni çok önemsediklerini belirten Vergili, şunları söyledi:

" Safranbolu'dan gelirken Kireç Kuyusu mevkisinden bakarak bu kanyonu nasıl güzelleştireceğimi düşündüm. Belediyeye gittiğimde Bulak Deresi kanyonunun imar durumunu inceledim ve orada bir hazine arazisinin olduğunu görünce hemen o araziyi alma işine girişip orayı belediye olarak aldık. Artık gençlerimizin spor yapabilecekleri, birlikte eğlenebilecekleri, her şeyden en önemlisi birlikte kaynaşabilecekleri bir cazibe merkezi olacak. Burası sadece Karabük halkına değil çevremizdeki il ve ilçelere de hitap edecek."

Kanyon Köprü Projesi'nin haziran ayında bitirilmesinin hedeflendiğini vurgulayan Vergili, projede her yaş grubunun yararlanabileceği, gençlerin her türlü sporu yapabilecekleri alanların yer aldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Rafet Vergili Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title