Haberler

Karabük Makam Odası Aranan İlçe Emniyet Müdürü İntihar Etti

Makam odası aranan ilçe emniyet müdürü intihar etti (2)BARTIN'ın Ulus İlçesi'nde 'FETÖ/PDY' soruşturmasında tutuklanan İlçe Emniyet Müdürü Levent Mustafaoğlu'nun yerine atanan komiser yardımcısı Muhammet Mertoğlu, makam odasının aranmasında intihar etti.

Makam odası aranan ilçe emniyet müdürü intihar etti (2)

BARTIN'ın Ulus İlçesi'nde 'FETÖ/PDY' soruşturmasında tutuklanan İlçe Emniyet Müdürü Levent Mustafaoğlu'nun yerine atanan komiser yardımcısı Muhammet Mertoğlu, makam odasının aranmasında intihar etti.

Ulus İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Emniyet Amiri Levent Mustafaoğlu, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp önceki gün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yerine komiser yardımcısı 39 yaşındaki Muhammet Mertoğlu atandı. İddiaya göre tutuklanan Levent Mustafaoğlu ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında dün akşam İlçe Emniyet Müdürü makam odasında arama yapılmak istendi. Bu sırada makamda oturan komiser yardımcısı Muhammet Mertoğlu, iddiaya göre "Benden de mi şüpheleniyorsunuz?" diyerek tabancasını çıkarıp başına ateş etti.

KARABÜK'TE TOPRAĞA VERİLDİ

Ulus İlçe Emniyet Müdürü Komiser Yardımcısı Muhammet Mertoğlu'nun cenazesi memleketi Karabük'e getirildi. Fevzi Çakmak Mahallesi Fatih Camii'ndeki cenaze töreninde konuşan Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever şunları söyledi:

"Zor durumlarla karşı karşıyayız ama, aslan gibi vatan evlatları görevlerinin başında duruyor. Komiser kardeşimiz de oraya atanmış bir görevli. Vatana, millete hizmet etmek için orada görevlendirilmiş. Ne yazık ki elim bir kaza neticesinde görevinin başındayken kendisi vefat etmiştir. Allah onu en yüksek, en yüce makamlarına koysun. Devlet olarak kendisinin yanındayız, kendisi de görevin başındayken şehadete ermiştir."

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN TUTUKLANMASINI KENDİSİ SAĞLAMIŞ

Törene katılan Bartın İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ümit Yaşar Güler de, Ulus İlçe Emniyet Müdürü Levent Mustafaoğlu'nun FETÖ üyeliğinden tutuklandığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Bunun tutuklanmasında en büyük gayreti de rahmetli gösteriyor. Olay olduğu gece gelip, 'Hiç direnmeyeceksiniz, teslim olacaksınız' diyor. Rahmetli de 'Ben böyle uygunsuz bir emri kabul etmiyorum, sonuna kadar direnirim' diyor. Olay İl Emniyet Müdürlüğüne intikal ediyor. İl Emniyet Müdürümüzün girişimleriyle ilçe emniyet amiri aynı gün elbisesi soyulup tutuklanıyor, cezaevine konuluyor. İlçe, vatanseverliğinden şüphe etmediğimiz Muhammet kardeşimize mührüyle, bayrağıyla, beratıyla beraber ve o ilçedeki görev yapan arkadaşlarıyla beraber emanet ediliyor."

Olayın ardından Kaymakam Selçuk Şakar'ın Muhammet Mertoğlu'nu yanına çağırıp, "Bu olaylar senin yüzünden oldu" dediğini belirten Ümit Yaşar Güler, "Bu tabii ki psikolojik bir çöküntüye sebep oluyor rahmetlide. Kaymakamın yanından çıkar çıkmaz tekrar İl Emniyet Müdürümüzü arıyor, bilgilendiriyor üstlerini. Sonra Kaymakam da tutuklandı" dedi.

Mertoğlu'nun cenazesi, öğlen kılınan cenaze namazının ardından Eskipazar İlçesi Kapucular Köyü aile mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Güler Karabük Bartın Ulus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title