Haberler

Karabük Emniyeti Uyuşturucuyla Mücadelesine Devam Ediyor

Karabük’te polis ekipleri durdurdukları bir araçta yapılan arama da 2 gram toz esrar ile, arama yapılan bir şahıs üzerinden 3 gram esrar ele geçirildi.

Karabük'te polis ekipleri durdurdukları bir araçta yapılan arama da 2 gram toz esrar ile, arama yapılan bir şahıs üzerinden 3 gram esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında, Bulak Kavşağında durdurulan bir araç içerisindeki arama da İ.E(28) isimli şahıstan sigara jelatinine sarılı vaziyette daralı ağırlığı 2 gram gelen toz esrar maddesi ele geçirildi. İ.E (28) gözaltına alındı.

Ayrıca, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında alınan S.İ(23) isimli şahıstan gazete kağıdına sarılı vaziyette daralı ağırlığı 3 gram esrar maddesi ele geçirildi. S.İ(23) isimli şahıs gözaltına alındı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelenin kesintisiz sürdürüleceği belirtildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title