Haberler

Karabalık’tan Baştopçu’ya Teşekkür

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Karabalık, milletvekili Baştopçu'ya TJK Kartepe İdman Merkezi'nin hipodroma dönüştürülmesi konusunda verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, milletvekili adayı Sami Çakır, Ak Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karabalık, vekillerin verdiği desteklerle Kartepe'nin kalkınmasında önemli hizmetler üretildiğine dikkat çekerken, "İlçemizdeki mevcut yapıların işlevselliğinin sağlanmasında vekillerimizin de katkısı vardır. Tarım ve Köy İşleri Bakanımız Mehdi Eker'i ilçemize sayın Baştopçu sayesinde getirdik. TJK Kartepe İdman Merkezi'ne ilave tribünlerle hipodroma dönüştürülmesi konusunda söz aldık ve bakanımızın talimatı ile çalışma başlatıldı. Bu yöndeki çalışmalara verdiği katkı için milletvekilimize halkım adına teşekkür etmek isterim" dedi.

Baştopçu'dan hipodrom konusunun takibi konusunda verdiği desteğin sürmesini isteyen Başkan Karabalık, Sedaş konusunda ilçe halkının yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Karabalık'ın hipodrom çalışmalarının hızlandırılması ve Sedaş ile ilgili taleplerini dinleyen Baştopçu, ilgili kişileri telefonla arayarak konunun çözümü konusunda gerekli girişimlerde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title