Haberler

Karaağaç Piknik Alanında Ağaç Bayramı

Güncelleme:

Uşak Belediyesi çöplükten piknik ve mesire alanına döndürülen Karaağaç Piknik ve Mesire Alanında ağaç dikme bayramı gerçekleştirdi.

Yaklaşık 10 bin fidanın dikildiği etkinliğe Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın yanı sıra AK Parti Belediye Başkan Adayı Nurullah Cahan, Beleidye Başkan Yardımcıları Mustafa Gündüz, Tuncay Yılmaz, Önder Yıldız, belediye meclis üyeleri Uşak Belediyesi birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik vatandaşların ağaç dikimi ile başlatıldı. Daha sonra ise dağıtılan uçurtmalar hep birlikte uçuruldu. Etkinlikte açılış konuşmasını AK Parti Belediye Başkan Adayı Nurullah Cahan gerçekleştirdi. Kentte ağaçlandırma çalışmalarının önemine değinen Cahan,"Uşak'ın yemyeşil bir kent olarak anılması elbette çok önemlidir. Bu konuda belediyenin çalışmaları da önemlidir. Bugün burada yapılan etkinlik de bizler için ayrı bir önem arz etmektedir. İnanıyoruz ki buradaki ağaçlar büyüyünce alan daha da güzelleşecektir" dedi. Daha Sonra Belediye Başkanı Ali Erdoğan konuşmasını gerçekleştirdi. Karaağaç Piknik ve Mesire Alanı'nın önemine değinen Başkan Ali Erdoğan,"Şu anda etkinliğini gerçekleştirdiğimiz bu alan daha önce çöpü ile anılan bir alandı. Biz bu alanın böyle olmasına razı olamazdık. Bu nedenle kısa sürede çalışmalarımız ile alanı çöplükten bir cennet bahçesine çevirdik. Yakında çimlendirmesi de bitecek olan alanda gelecekte burada dikilen ağaçlar da yükselecek. Biz bu duruma gelmemize neden olan ve bizleri her zaman destekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Yeşili seven bir belediye

Uşak'ta bu tür etkinlikler ile kentin güzelleşmesinin daima yanında olduklarına işaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Nurullah Cahan,"Yeşilin ve ağacın hüküm serdiği kentler her zaman yaşanılacak güzellikte kentler olmuştur. Biz de bu bağlamda her türlü yeşilin ve doğanın arkasındayız. Eğer bize de görev nasip olursa doğa ile ilgili önemli çalışmalarımız olacak. Bugün yapılan ağaçlandırma çalışmaları da önemlidir. Burası daha önce çöplük alanı olan bir yerdi. Şimdi ise o halinden bir eser kalmadı. Yakın zamanda burada yükselecek ağaçlar alanında daha da güzelleşmesine neden olacaktır. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Çöplükten cennet bahçesine

Karaağaç Piknik Alanı'nın çöplükten bir cennet bahçesine çevrildiğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Erdoğan,"İlimizde belediye olarak görevde olduğumuz süre içinde birçok çalışma gerçekleştirdik. İlimizin mevcut potansiyelinin canlanması için verdiğimiz çabalar ile beraber değerlerimiz can buldu. İlimizin kanayan yaralarında da her zaman hassas bir politika izledik. Katraağaç Piknik ve Mesire Alanı'nın olduğu alan eskiden çöp alanıydı. Kentin kötü koku merkezi olan bu alan yangınları ile de gündemdeydi. Biz bu alanda yaptığımız çalışmalar ile adeta cennetten bir bahçe ortaya çıkardık. Şimdi alanda eski görüntülerin yerine piknik yapan ve aileleri ile güzel vakit geçiren Uşaklı vatandaşlarımız var. Alanımızda yakında bitecek çimlendirme çalışmaları ile daha da güzelleşecek. Bizim ağaçlandırma çalışmalarına da her zaman önem verdik. Alanın ağaçlandırılması ve gelecek nesillere güzel bir miras bırakılması gerekiyordu. Bu nedenle piknik alanımız dahil bölgede 10 bin civarında ağaç dikildi. Bunun yanında çiçeklendirme çalışmaları ile bölgeye ayrı bir hava verildi. Şimdi buradaki ağaçlarımız gelecekte daha da büyüyerek alana ayrı bir hava katacak. Çocuklarımızda ağaç sevgisi ile büyümüş olacaklar. Bizden sonra da görevde olan arkadaşlarımızın aynı hassasiyet ile çalışacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Erdoğan Ak Parti Karaağaç Uşak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title