Haberler

Kara Sevda'ya Güney Kore'den Ödül!!

Güncelleme:

Dünya çapında iddialı rakiplerinin arasında jüri özel ödülüne layık görülen Kara Sevda'nın ödülünü dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ve yönetmeni Hilal Saral aldı.

Ay Yapım'ın yapımcılığında gerçekleşen Kara Sevda, Güney Kore'de gerçekleşen Uluslararası Seul Drama Ödülleri'nde jüri özel ödülüne layık görüldü.

Kara Sevda'nın 10. Uluslararası Seul Drama Ödülleri'nde En İyi Dizi ve En İyi Kadın Oyuncu kategorilerinde finale kalmasının ardından 8 Eylül'de düzenlenen ödül töreni için Seul'e giden Burak Özçivit ve Hilal Saral, Güney Kore'den ödülle dönüyor!

Uluslararası dizi sektörünün büyük ilgi gösterdiği organizasyonda En İyi Dizi dalında Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen Kara Sevda'nın ödülünü yönetmen Hilal Saral ve Burak Özçivit birlikte aldı. Hilal Saral sahneden "Anlattığımız hikayenin ülke sınırlarını aşıp kardeş ve güzel ülke Güney Kore tarafından ödüllendirilmesi çok gurur verici. Ülkemiz Kore dizilerini çok seviyor, ben de çok seviyorum. Ortak duygumuzun aşk olduğunu ve bu yüzden birbirimize yakın hissettiğimizi düşünüyorum. Ödül için çok teşekkür ediyorum" cümleleriyle teşekkür ederken Burak Özçivit konuşmasına Korece "Merhaba" diyerek başladı. Ödülü tüm Kara Sevda ekibine ithaf eden Burak Özçivit "Ödül için gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'de yaptığımız işin dünyanın bir ucunda böyle bir ödülle bize geri dönmesi bizi çok mutlu ediyor. Bu ödülü Kara Sevda çalışanları adına alıyorum. Jüriye çok teşekkür ediyorum. Yaşadığı onca soruna rağmen aslanlar gibi dimdik ayakta duran yüce Türk Halkı'na da buradan selamlar iletiyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene!" cümleleriyle mutluluğunu ifade etti.

Hilal Saral ve Burak Özçivit yarın Türkiye Seul Büyükelçiliği himayesinde gerçekleşecek Kara Sevda gösteriminin ardından Koreli izleyicilerle biraraya gelecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burak Özçivit Hilal Saral Güney Kore Seul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title