Haberler

Kara Para Aşk Dizisinin Büyük Ayıbı

Güncelleme:

Önceki gün Bebek Parkı'nda gerçekleşen çekim sahneleri için seyyar bir simitçinin tezgahını kullanan set ekibi simit satıcısına parasını ödemedi.

"Kara Para Aşk" dizisinin Bebek Parkı'nda gerçekleşen çekimlerinde seyyar bir simitçinin tezgahı da kullanıldı.

PARASINI VERMEDİLER

Simitçiden 50 adet simit satın alan 'Kara Para Aşk' ekibi simitlerin parasınıda ödemeyerek sırra kadem bastı. Simit satıcısını "235 TL vereceğiz" diyen ekip, çekimler sonrası Bebek'ten ayrılarak hem tezgahı kullanma bedelini hem de yedikleri simitlerin parasını ödemedİ. Bebek Parkı'nda çekilen sahnelerde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek rol aldı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kara Para Aşk Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

duran amcanız:

iyi yapmışlar bu devirde varya hayvandan başka hiç bir canlıya acımıcan vurcan tekmeyi. .

1
20
yanıtYanıtla
Rambo Dormund:

Arkadas sen galiba cok cekmissin evet dogru söylüyorsun düsenin dostu yoktur bunu unutma, evet insanlar nedense hayvan olmus saygi sevgi diye birsey kalmamis sende diyorsun iyi yapmislar evet bu dünyanin civisi cikmis

yanıt0
yanıt0
Rambo Dortmund:

Arkadas ben Almanya Dortmund da yasiyorum 40 sene hic bir zaman Almanlardan calistigin emeginin hakkini alamamadigini yazik bizim insanlarimiza biraz insaf ya

yanıt0
yanıt0
İDAM YOK MALESEF:

GEREKSİZ GEREKSİZ YORUMLAR GAYET OLAĞAN BİRŞEY YOĞUNLUK SEBEBİ İLE UNUTULMUŞ TUR 250 TL DEN BAHSEDİYORUZ YA AYIPTIR. .

9
10
yanıtYanıtla
onlara hava hoş tabi:

eğer o adam 250 tl yi kolay bulsaydı simit satmazdı biraz mantıklı ol onlar gibi haftalık milyarları kaldırmıyor tabi 2 kuruşun peşine düşücek.

yanıt0
yanıt0
zeki:

garibanın ekmeğiyle oynayanlar diziniz batın . hakikatten kara para dizinizin adı gibi. . .

14
2
yanıtYanıtla
amele:

Dalgınlıkla unutulduğunu düşünüyorum

13
3
yanıtYanıtla
FAKİRİN PARASINDA GÖZÜ OLAN İFLAH OLMAZ:

BU DİZİ BENİM İÇİN BİTMİŞTİR. . . BİR DAHA BU DİZİYİ İZLEMEM. . .

8
7
yanıtYanıtla
dizinin takipcisi:

gelir paran ekip vermese bile Tuğba ve Engin verir

9
0
yanıtYanıtla
ahmet mehmet:

duran amcamız sanadamı acımadılar (.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title