Haberler

TSK, En Çok İzlenen Dizilerin Yapım Şirketine Video Çektirdi

Güncelleme:

Kara Harp Okulu öğrencileri ve mezunlarının eğitim aldığı Isparta'daki Eğirdir Dağ ve Komando Okulu Komutanlığında çekilen videoya Ay Yapım imzasını attı.

Kara Harp Okulu öğrencileri ve mezunlarının eğitim aldığı Isparta'daki Eğirdir Dağ ve Komando Okulu Komutanlığında çekilen video, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) resmi Youtube hesabında yayınlandı.

BAŞROLDE TANIDIK YÜZ

Sinema oyuncusu Nihat Alptuğ Altınkaya'nın da rol aldığı videoda, Isparta Eğirdir Dağ ve Komando Okulundaki eğitimlerde, harp okulu öğrencilerinin silah atışları altında tel örgülerden geçişleri görülüyor.

Eğitimler sonunda Altınkaya, askerlere "harbiyeli" diye seslenerek, "Barışta ter dökmeyen, savaşta kan döker... Bizim işimiz inanç ve kararlılık demektir ve biz bunları sadece tek bir şey için vatan için yaparız. Çünkü biz harbiyeliyiz" ifadesini kullanıyor.

VİDEOYU, DİZİLERİ REYTİNG REKORU KIRAN YAPIM ŞİRKETİ ÇEKTİ

TSK'nın Youtube resmi hesabında yayınlanan "Harbiyeliler-İnanç ve Kararlılık" videosunun çekimlerinin, 'Aşk-ı Memnu, Ezel, Kuzey Güney, Med Cezir, Karadayı, Fatmagül'ün Suçu Ne?' gibi reyting rekorları kıran dizilerin yapımcısı 'Ay Yapım' tarafından yapıldığı belirtildi.


Kaynak: AA / Güncel

Ay Yapım Eğirdir Isparta Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

sus RTE:

bu ordu RTE nin kuklasi olmustur aynen diyer oaganlar gb. (yargi vs)

4
62
yanıtYanıtla
RECEBIXX:

ALLAH, bu vatana, millete ve TSK ne zeval vermesin. . . Gücüne güç katsın. Güç katsın ki ! iç ve dış vatan hainlerinin kökünü kazısın.

32
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yan gelip yatan subayların sahte filmi. Göreve başlayınca iki eri yönetemezler. .

11
20
yanıtYanıtla
KAAN:

Şeriatçılar görsün TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ.

11
20
yanıtYanıtla
KÜRDİ:

LAN HANGİ MİLLETTE GÖRÜLMÜŞ ORDU HALKIN ORDUSU. . . KİM BAŞA GELİRSE ONUN OLUYOR. . . SANKİ DAHA ÖNCE BAĞIMSIZDI ŞİMDİ TAYYİBİN OLDU. . . HAYRET BİŞİYAV . . .

5
25
yanıtYanıtla
zaza baba Mobil-ANDROID:

ol öldür başka ne var sizde bizde ise yaşam var haksizin önünde bir pkk cesaretiyle durmak var ezeni etmek zulme edeni durdurmak dir biz de PKK TERBIYESI VAR TABIKI ANLIYANA SOZUM

1
25
yanıtYanıtla
boz kurtMobil-ANDROID:

ne mutlu türküm diyene dünyada tektir türk ordusu bu vatana ve bu orduya canın feda

22
1
yanıtYanıtla
subay babası asker çocuğu:

iyiki varsınız genç harbiyeliler

18
4
yanıtYanıtla
milletin gururu tsk:

harika olmuş

13
0
yanıtYanıtla
yy:

birazdan hain köpekler salya akıtarak gelir buraya

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title