Haberler

Kara Ekmek'in Asiye'si Özlem Yılmaz Boşandı

Güncelleme:

'Kara Ekmek' dizisinin Asiye'si önceki gün tek celsede boşandı. Çift, hakimin barışmalarını teklif etmesi üzerine "Barışma şansımız yok, boşanmakta kararlıyız" dedi.

Özlem Yılmaz, 25 Ekim 2013'te nikah masasına oturduğu hukukçu Ahmet Ayar'dan boşandı. Avukatı Kemal Altın aracılığıyla 13 Nisan'da Bakırköy Aile Mahkemesi'ne başvuran oyuncu, şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı boşanma davası açtı.

TAZMİNAT TALEBİNDE BULUNMADI

Yaptıkları protokole göre taraflar karşılıklı olarak nafaka ve tazminat talebinde bulunmadı. Özlem Yılmaz ve eşi imzaladıkları protokolde tüm ev eşyaları ve ziynetleri de anlaşarak kendi aralarında paylaştıklarını belirtti.

"BARIŞMA ŞANSIMIZ YOK"

Bakırköy 4'ncü Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmaya bizzat katılan çift, hakimin barışmalarını teklif etmesi üzerine "Barışma şansımız yok, boşanmakta kararlıyız" dedi.

Hâkim çiftin boşanmasına karar vererek duruşmayı sonlandırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Özlem Yılmaz Kemal Altın Bakırköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (62)

JembeyMobil-IOS:

Sarkıcıdan oyuncudan eş olmaz zaten

40
4
yanıtYanıtla
maço:

çalışan kadından hayır gelmez çogunluk öyle çevremizde görüyoruz kocasını dövecek kadınlar var al birini vur diğerine hayatınız hayat değil

14
26
yanıtYanıtla
RenasmobilWeb@haberler.com:

Oyuncudan eş olmaz onunla bununla öpüşüyo hangı koca kabıllenır . Ancak meshebı geniş olanlar

37
3
yanıtYanıtla
Canısı:

Kurtlar sofrasına hoş geldin. . . .

26
2
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Bu boşanma dan ak parti sorumlu.evet herşeyi ak partiye bağlayan dengesiz ler nerde

10
18
yanıtYanıtla
Caner:

parayı buldu ünlü oldu kim takar kocayı rahat rahat gezip tozmak varken :D

17
9
yanıtYanıtla
suclumobilWeb@haberler.com:

ak parti suclu basbakan istifa etsin.idam edilsin..sikiyonetim olsun bankalara el konulsun..vatandas joplansin...ekmek karneyle verilsin...kuzey kore km jonli sac stili her turk erkegine zorunlu olsun...imf heyeti davet edilsin...dunya bankasndan borc alinsin..batoya asker gobderilsinnn..uzaya casus uydu atilsinn..mahalledeki erkek kedilerin tecavucu coskunla olan baglantisi arastirlip adli tip raporu istenilsin...akparti kapatilsinnn...HEHE GEZİCİ KAFALİLAR ANCAK HAYALİNİZDE OLURRRRRR....UZUN ADAMMMM YURUUU KİM TUTARRR

15
9
yanıtYanıtla
İpekmobilWeb@haberler.com:

abla bir çocug yapsaydın adamdan.Kimdem doguracagsınErkeg oyuncular hepsı allkolık ve uyuşturucu bagımlısı.Kocan iyi bırıne benzıyor.Pişman olma sonra

23
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunuada AKP yapmıştır :)) öyle ya yağmur yağsa sorumlusu Ak Parti oluyor.

14
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

inşallah çetinle gerçek hayatta da aşk yaşar

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title