Haberler

Kaporta Parçası Kazayı Ortaya Çıkardı

Güncelleme:

Kayseri'de 17 gün önce meydana gelen trafik kazasında 44 yaşındaki Kuddusi Emektar öldü.

Kayseri'de 17 gün önce meydana gelen trafik kazasında 44 yaşındaki Kuddusi Emektar öldü. Kazadan sonra kaçan sürücü ve iki ağabeyi kamyondan koparak, düşen 10 santimetrelik kırmızı renkli sac sayesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 1 Ocak günü saat 04.00 sıralarında Kocasinan İlçesi Oymaağaç Köyü Mevkii Kuzey Çevreyolu Ankara yönünde meydana geldi. Buğdaylı Mahallesi'nde besicilik yapan ağabey 41 yaşındaki Medeni Taşdemir, 40 yaşındaki Nihat Taşdemir, kardeşleri 28 yaşındaki Mehmet Taşdemir yönetimindeki 38 AS 140 plakalı kırmızı renkli kamyonla Yozgat'tan saman almak için yola çıktı. Oymaağaç Köyü yakınlarında yaya giden Kuddusi Emektar'a çarpan Mehmet Taşdemir ve ağabeyleri Nihat ile Medeni Taşdemir, kazadan sonra yollarına devam etti. Saat 09.30 sıralarında Yozgat'tan dönen 3 kardeş, Kuddusi Emektar'ın bariyerler üzerine savrulan cesediyle karşılaştı. Havanın aydınlanmasıyla kamyondan kopan kaporta parçalarını toplayan Taşdemir kardeşler merkez Kocasinan İlçesi Buğdaylı'daki evlerine döndü. Kuddusi Emektar'ın cesedi öğle saatlerinde ihbar üzerine polis tarafından bulundu. Polis, olay yerinde yaptığı incelemelerde yaklaşık 10 santimetrekare büyüklüğünde kırmızı renkli bir sac parçası buldu.

Kazanın kanıtı sayılan kaporta parçasında yapılan çalışmada Kuddusi Emektar'ın ölümüne neden olan aracın cins ve markası belirlendi. Kırmızı renkli bir kamyon olduğu belirlenen araçla ilgili Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı çalışmada kamyon servisleri ve tamirhanelerde araştırma yapıldı. Kazadan sonra Yeni Sanayii Bölgesi'nde bir kaportacıda tamir gördüğü saptanan kamyonun plaka, daha sonra sahiplerine ulaşıldı. Polisin kazadan 16 gün sonra Buğdaylı Mahallesi'ndeki besi çiftliğinde ulaştığı Taşdemir kardeşler, gözaltına alınarak ifadelerine başvuruldu. 3 kardeş sorguda suçlarını itiraf etti. Kardeşler, tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Medeni Taşdemir Kuddusi Emektar Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title