Haberler

Okul Yöneticileri, Kapkaççıyı PKK Derneğine Götürüp Dövdürdü

Güncelleme:

Diyarbakır'da okul yöneticileri, okul önünde yakaladıkları kapkaççı çocuğu PKK derneğine götürüp dövdürdü. Olayın duyulmasından sonra 6 kişi tutuklandı.

Diyarbakır'da bir okulun önünde kapkaç yapmaya çalışırken okul görevlileri tarafından yakalanan bir çocuk, okul müdürü ve 3 yardımcısı tarafından Emniyet Müdürlüğü yerine PKK'ya yakın bir derneği teslim edildi. Çocuğun dernekte dövülmesi üzerine gözaltına alınan okul müdürü, 3 yardımcısının da aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Diyarbakır Valiliği, bölücü terör örgütü mensuplarının ve örgüt adına eylem ve faaliyetlerinde bulunanların deşifre edilerek yakalanmalarına yönelik olarak devam eden çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendiğini açkladı.

İşte Diyarbakır Valiliği'nin yaptığı açıklamadan satır başları:

"BASKI KURAN 6 KİŞİ YAKALANDI"

"İlimizde, küçük yaşta bir çocuğun alıkonularak terör örgütüne müzahir bir derneğe götürülmesi ve burada darp edilip, terör örgütü içerisinde faaliyetlerde ve kanunsuz eylemlerde bulunması yönünde tehdit edilerek baskı altına alınması olayını gerçekleştiren ve aralarında 1 okul müdürü ve 3 müdür yardımcısının bulunduğu 6 şüpheli şahıs, 06.05.2015 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır.

"TUTUKLANDILAR"

Söz konusu soruşturma, bir okulun önünde kapkaç yapmaya çalışırken okul görevlilerince yakalanan yaşı küçük bir çocuğun, okul yetkilileri tarafından örgüte müzahir bir derneğe teslim edilmesi ve dernekte darp edilerek, molotof, el yapımı patlayıcı (EYP), taş atması ve kanunsuz eylemlere katılması karşılığında örgüt mensuplarınca ailesine teslim edilmesinin öğrenilmesinden sonra başlamış olup, yakalanan şüpheliler, 07.05.205 tarihinde çıkarıldıkları mahkemede, 'silahlı terör örgütüne üye olmak, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak' suçlarından tutuklanmışlardır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği Eğitim Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

vatandaşMobil-ANDROID:

inadına AKP

26
27
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

;Sizin o pkk dernegi dediğiniz şehirde asyişi sağlayıp Hırsızlık fuhuş ve uyuşturucuya yasaklıyor. .

34
17
yanıtYanıtla
akp:

ULAN HERGÜN HIRSIZLIK OLUYOR AMA KAHRAMAN POLİSLERİMİZ DAHA EMNİYETE GÖTÜRMEDEN ÇALDIKLARI EŞYALARI PAYLAŞIP BIRAKIYORLAR

23
21
yanıtYanıtla
Hasan:

Her zamanki gibi:)) hırsızı soran sorgulayan yok. Hırsızla ilgili hiçbir hukuki işlem başlatılmadı. Hırsızı yakalayanlar cezaevine. . Sürpriz değil:)) Alıştık:)) Hayırlısıyla daha çok şeye alışacağız:))

30
11
yanıtYanıtla
erkanmobilWeb@haberler.com:

Ben o okulda calisiyorum. Tek söyleyeceğim bu yalan haberi uretenleri bu komployu tasarlayanlari ve araştırmadan haber yapanlari yüce Rabbim affetmesin.

32
6
yanıtYanıtla
SÎLÊ.mobilWeb@haberler.com:

HIRSIZLARI DEWLET SALIVERIRSE HALK DA GEREKENI YAPAR...

27
11
yanıtYanıtla
feratmobilWeb@haberler.com:

Bu haber asparagas yani yalandır polisi aradılar polis gelmedi bunun için resmi olan bir derneğe götürdüler pkk ye yakın bi dernek ayrıca dövme olayı diye birşey yok BU BİR İFTİRA DIR SESSİZ KALMAYALIM

14
22
yanıtYanıtla
toprakmobilWeb@haberler.com:

ne güzel işte..nasıl olsa türkiyede adalet yok..şimdi bakın bakalım birdaha yapıyor mu.....

27
5
yanıtYanıtla
mehmetmobilWeb@haberler.com:

TÜRKIYEDE ADALET YOK PKKNIN ADALETI TCKISINDEN DAHA IYI

9
19
yanıtYanıtla
SEBASTIAN:

BOYUN POSUN DEVRİLE EMİ UZUN ADAM

19
7
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title