Haberler

Kano: Bahar Kupası Durgunsu Yarışları -

Türkiye Kano Federasyonu tarafından Köyceğiz'de düzenlenen Bahar Kupası Durgunsu Kano Yarışları sona erdi.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından Köyceğiz'de düzenlenen Bahar Kupası Durgunsu Kano Yarışları sona erdi.

Köyceğiz Su Sporları Merkezi'nde büyük, genç, yıldız ve minik kategorilerinde erkekler ile bayanlarda bin ve 500 metre mesafelerde yapılan yarışlarda 20 kulüpten 120 sporcu yarıştı.

Büyük erkekler kategorisinde Adana Gençlik Spor Kulübü birinci, Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü ikinci, Gündoğdu Su Sporları Kulübü üçüncü oldu.

Büyük bayanlarda Rize Gençlik Spor Kulübü birinci, Antalya Gençlik Spor Kulübü ikinci, Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü üçüncülüğü kazandı.

Genç erkeklerde de Gündoğdu Su Sporları Kulübü birinci, Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü ikinci, Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü üçüncülük elde etti.

Genç bayanlarda ise Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü birinci, Şişecam Çayırova Spor Kulübü ikinci, Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü üçüncülüğü kazandı.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Kano Federasyonu temsilcileri ve daire müdürleri verdi.

- Başarılı sporcular milli takım kamplarına çağrılacak

Türkiye Kano Federasyonu Teknik Koordinatörü Fatih Sani, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarış boyunca hava ve su koşullarının çok güzel olduğunu söyledi.

Yarışlarda sporculardan çok iyi sonuçlar aldıklarını belirten Sani, "Yarışlara milli takımda yer alan sporcular da katıldı. Bazı milli sporcularımız Adana'daki milli takım kampında, Azerbaycan'da düzenlenecek yarışlar için çalışmalarını sürdürüyor. Daha sonra büyük milli takımımız İtalya'nın Milano kentinde yapılacak Dünya Kupası yarışına katılacak" dedi.

Sani, yarışlar sonucunda sporcuları değerlendirme fırsatı bulduklarını, iyi performans gösteren sporcuları teknik kurulun değerlendirmesinin ardından milli takım kamplarına çağıracaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Deniz Yıldızı Köyceğiz Türkiye Tuzla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title