Haberler

Kandıra Sahillerinde 2014 Sezonu Sona Erdi

Güncelleme:

Kandıra sahillerinde otopark, şezlong, şemsiye ve tuvalet hizmeti veren Belde A.Ş. personeli sezonu kapattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belde A.Ş.'nin personeli, Kandıra, Kerpe ve Cebeci sahillerinde sunduğu otopark, şezlong, şemsiye ve tuvalet hizmetlerinde sezonu, düzenledikleri mangal partisiyle tamamladı. Havaların soğumasıyla birlikte deniz sezonunu kapatan Belde A.Ş.'nin plajlarda görev yapan personeli, sahillerde vatandaşlara başarıyla hizmet verdi.

TURİZM MERKEZİ HALİNE GELDİ

Organizasyonda konuşma yapan Belde A.Ş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı, Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu düzenlemeler ve hizmetler ile Kocaeli'nin her geçen gün turizm değerinin güçlenerek arttığını, dolayısıyla bölgenin sadece Kocaeli'nde yaşayan vatandaşlarımız tarafından değil, artık çevre iller açısından da tercih edilir bir merkez olduğunu belirtti. Burada görevlendirilen personelin de verilen bu hizmetlerde büyük katkı sağladığını belirten Yazıcı, verdikleri hizmetlerden dolayı görevli tüm personele teşekkür belgesi verdi.​

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Yazıcı Kandıra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title