Haberler

Kandıra Kış Şartlarına Hazır

Güncelleme:

Kandıra'da vatandaşın kış şartlarından dolayı mağdur olmaması adına Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke ve asfalt yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Vatandaş Mağdur Olmayacak

Çalışmalarla ilgili bilgilendiren Başkan Ünal Köken ; "Hizmet ihtiyaç duyulan her noktaya ulaştırılacak" dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'nin talimatlarıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor. Kabaağaç ve Akbal mahallelerinde parke ve asfalt yol yapım çalışmalarında bulunan ekipler yazın bittiği bu aylarda kışa dönük hazırlıklara devam ediyor.

İLÇEYE HİZMETİ ÖNEMSİYORUZ

İlçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendiren Başkan Köken, ulaşıma yönelik vatandaşlarımızın sorunu kalmayıncaya kadar gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Köken, "Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve onlara verdiğimiz hizmeti önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

KANDIRA'DA ÇALIŞMA DURMAYACAK

Köken; "Ekiplerimiz kışa yönelik hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Bizler hizmeti ihtiyaç duyulan her yere götürmek için çalışıyoruz. Ekiplerimizin yürüttüğü faaliyetlerde vatandaşlarımızın eksiklikleri ne ise onları giderme amacını taşıyoruz" diyerek hizmetler için çalışmaların devam edeceğine vurgu yaptı

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Ünal Ünal Köken Kandıra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title