Haberler

Kandıra'da Madde Bağımlığı Konulu Tiyatro Beğeni Topladı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hayata geçirilen 'Maddeye değil hayata bağlan' adlı proje kapsamında, sahnelenen İrade adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde hayata geçirilen 'Maddeye değil hayata bağlan' adlı proje kapsamında, sahnelenen İrade adlı tiyatro oyunu izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Kandıra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nün destekleriyle Prof. Turan Güneş Kültür Merkezi'nde

Kandıra genelindeki bütün lise öğrencilerinin katıldığı tiyatro oyunu gösterimi yapıldı. Gösteri öncesinde, uzman polis memuru Banu Mercan tarafından bağımlılıkla ilgili bilgiler verildi. Madde bağımlılığından korunma yolları ve madde bağımlılığının neden olduğu yıkıcı etkileri anlatıldı. Uyuşturucu batağına saplanan bir gencin trajik hikayesini konu alan irade adlı tiyatro oyunu, oyun istasyonu adlı tiyatro ekibi tarafından sahnelendi. 10 kişilik kadrosuyla gençlere madde bağımlılığından uzak durmaları konusunda eğitici ve öğretici mesajlar veren tiyatro oyununu öğrenciler ayakta alkışladı.

FOTOGRAFLI - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kandıra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title