Haberler

Kanalda Kaybolan 2 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Adana’da şeftali bahçesinde çalışırken serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapılarak kaybolan 2 kişinin cesedi bulundu.

Adana'da şeftali bahçesinde çalışırken serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapılarak kaybolan 2 kişinin cesedi bulundu.

Olay, Yüreğir Kamışlı Mahallesi'ndeki şeftali bahçesi yakınındaki DSİ'ye ait sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre bahçede çalışan Yunus Çelik (25) serinlemek için sulama kanalına girdi. Çelik, suya girdikten kısa bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çelik'in suya kapıldığını gören 2 çocuk babası Fetullah Yaşar (22) da kurtarmak için suya atladı. Ancak Çelik ve Yaşar akıntıya kapılarak gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, suda yapılan arama sonucu Çelik ve Yaşar'ın cansız bedenine ulaştı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan ikili daha sonra Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yunus Çelik Yüreğir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title