Haberler

Kan Davası Cinayetleri

Sancaktepe'de 8 ay önce iki aile arasında bir sokak kavgasıyla başlayan olaylar dizisinde son olarak bir taksinin içinde öldürülen Tayfun Sumbul'un cinayet şüphelisi iki kişi yakalandı.

Sancaktepe'de 8 ay önce iki aile arasında bir sokak kavgasıyla başlayan olaylar dizisinde son olarak bir taksinin içinde öldürülen Tayfun Sumbul'un cinayet şüphelisi iki kişi yakalandı. Baba oğul şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Yaşanan olaylar sırasında iki aile üyeleri birbirlerinin ev ve işyerini ateşe vermişler, bu sırada bir marketten çıkan 23 yaşındaki Murat Kurt bir grup sopalının saldırısında  öldürülmüştü. Polis bu cinayetle ilgili şüphelileri daha önce yakalamıştı.

KAVGA SONUCU KAN DAVASI BAŞLADI

Sancaktepe ilçesinde 26 Eylül 2015 tarihinde iddialara göre bir parkta yaşanan kavgada Murat Kurt, Sumbul ailesinden bir kişiyle kavga ederek onu dövdü. Bunun duyulması üzerine iki aileye mensup kişiler birbirlerinin ev ve işyerlerini ateşe vermeye başladı. İki aile arasında kavgalar sürerken, bir marketten çıkan Murat Kurt, elinde sopalar bulunan bir grubun saldırısına uğradı. Saldırı sonucu Murat Kurt öldürüldü, Olaydan sonra harekete geçen polis olayla ilgili 8 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olaydan sonra Sumbul ailesi İstanbul dışına çıktı. Ancak bir süre sonra cezaevinde bu olay yüzünden yatan babasını ziyarete gelen ve Murat Kurt öldürülme olayında gözaltına alınıp serbest bırakıldığı öğrenilen Tayfun Sumbul, bindiği taksinin içinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu Tayfun Sumbul hayatını kaybetti.

POLIS BABA OĞUL ŞÜPHELİLERİ YAKALADI

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada bu olayın faili olduğu iddiasıyla Ünal K.(22) ile Hulisi K.(38) gözaltına alındı. Poliste işlemleri tamamlanan baba oğul şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Polisin iki aile arasında yeni olaylar yaşanmaması için tedbirlerinin sürdüğü belirtildi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Kurt Sancaktepe İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title