Haberler

Kamyon ve Tır Yasağı Trafiği Rahatlattı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Ordu trafiğinden detaylar-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın açıklaması Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) şehir içi trafiğini rahatlamak amacıyla kamyon ile tırların sabah ve akşam belli saatlerde şehir içine girmesini yasaklayan kararın uygulanmasına dün itibariyle başlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Ordu trafiğinden detaylar-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın açıklaması Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) şehir içi trafiğini rahatlamak amacıyla kamyon ile tırların sabah ve akşam belli saatlerde şehir içine girmesini yasaklayan kararın uygulanmasına dün itibariyle başlandı.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehir trafiğinde sabah ve akşam ciddi rahatlama yaşandığını belirterek, "Aldığımız bu kararı Türkiye'deki Şoförler Cemiyetine, kamyon ve tır derneklerine, Türkiye Şoförler Federasyonuna bildirmiştik. İlk gün itibariyle aksaklık olabileceğini tahmin edebiliyordum ama çok şükür beklentilerimizin çok altında. Fatsa ve Altınordu ilçelerimizde trafik büyük oranda rahatlamış durumda" dedi. "Ordu, sabah ve akşam en rahat trafiğe kavuşmuş oldu" diyen Yılmaz, "Kararı aldığımız cuma günü Altınordu'da Karadeniz Sahil Yolu'ndan geçen 90 bin aracın yaklaşık 55 bininin kamyon ve tırdan oluştuğunu gördük. Sabah ve akşam bu yolda bunu mecburen yapmamız lazımdı. Asıl amacımız Fatsa ve Altınordu'da çevre yolunun bir an önce devreye girmesi. Çevre yolu hizmete girmediği takdirde bizim bu müeyyideyi biraz daha genişleterek uygulama mecburiyetimiz var" değerlendirmesinde bulundu.Yılmaz, uygulamanın trafiğin durumuna göre esnetilebileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ulaşım Koordinasyon Merkezi Enver Yılmaz Altınordu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ümit BAŞARAN:

Sayın Başkanım bnd Tır şoförüyüm ve dün akşam yolda beklemek zorunda kaldım uygulamanızı dogru bulmuyorum. Türkiyenin hiçbir yerinde böyle bir uygulama yoktur. Ndn herkes Tırlarla ugrasıyo ndn Çevre yolu yapmıyorsunuz. Oysaki bizler Türkiyemiz için hizmet yapıyoruz. Farkındaysanız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title