Haberler

"Demokrasi ile İnsan Hakları Büyük Bir Tehlike Altında"

Güncelleme:

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Türkiye'de demokrasi ile insan haklarının büyük tehlike altında olduğunu ileri sürdü.

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Türkiye'de demokrasisi ile insan haklarının büyük tehlike altında olduğunu ileri sürdü.

Genç, seçim çalışmaları kapsamında partisinin il başkanlığını ziyaret eden Genç, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve partililer tarafından çiçeklerle karşılanan Genç, basın açıklaması yaptı.

30 Mart seçimlerinin basit olmadığını savunan Genç, Türkiye'de millete, devlete ve demokrasiye karşı tuzaklar olduğunu iddia etti.

Genç, şöyle konuştu:

"Türkiye'de demokrasisi ile insan hakları büyük bir tehlike altında. Aslında milletin gözünü boyamak istiyorlar. Bunu bu duruma getiren birtakım emperyalist güçlerdir. Olayın vehameti çok büyük. Herkesin elini vicdanına koymasını istiyorum. Bu memleket öyle kolay mı kuruldu? Bu insanlar memleketi İstiklal Savaşı'nda kurtarmak için en kıymetli varlığı olan yaşama hakkını verdiler. Çanakkale zaferi vardı 18 Mart'ta. İnsanlar 2-3 dakika sonra öleceklerini bile bile kendilerini ölüme attılar."

Kaynak: AA / Politika

Tanju Özcan Tunceli Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title