Haberler

Kamer Genç'in Son Hali Şaşkınlık Yarattı

Güncelleme:

CHP'nin eski milletvekili Kamer Genç yeniden hastaneye kaldırıldı. MHP eski Milletvekili Lütfü Türkkan'ın ziyaret ettiği Genç'in son hali şaşkınlık yarattı.

CHP'nin eski milletvekili Kamer Genç, bugün yeniden hastaneye kaldırıldı. Genç, ABD'de gördüğü tedavinin ardından Ankara'ya gelmiş, burada da bir süre kontrol amaçlı hastaneye yatırılmıştı.

YENİDEN HASTANEYE KALDIRILDI

Ankara'da geçen hafta hastaneden çıkan Genç, kendisini merak edenlere evinden "iyiyim" mesajı göndermişti. Ankara'daki evinde gazetecileri ağırlayarak, "siyaseti yakından takip ediyorum" da diyen Genç'in, bugün yeniden hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

MHP'Lİ TÜRKKAN ZİYARET ETTİ

Genç'in yeniden hastaneye kaldırıldığı da, MHP eski Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Twitter'da paylaştığı bir mesajla ortaya çıktı. Genç'i evinde ziyaret etmek için bir günlüğüne Ankara'ya gelen Türkkan, TBMM'de aynı dönemde, farklı partilerde vekillik yaptığı Kamer Genç'in hastaneye kaldırıldığını öğrenerek, ziyareti hastanede gerçekleştirdi.

"HER ŞARTTA TÜRK OLDUĞUNU HAYKIRAN..."

Türkkan, Twiter hesabından Genç'le birlikte bir fotoğraf ve şu mesajı paylaştı; "Tunceli'nin yetiştirdiği siyaset adamı, her şartta Türk olduğunu haykıran Kamer Genç'i ziyaret için Ankara'dayız."

İşte Türkkan'ın paylaştığı o kare;

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Lütfü Türkkan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (245)

ben zin:

acidim raki verin düzelir, ramazanda hep icerdi ne ollldduuuu

122
14
yanıtYanıtla
MERT HAKIKAT:

ÇOOOK BEDDUA ALDIN DİNİMİZE YARADANIMIZA VE PEYGAMBERİMİZE KARŞI BİLMEDİĞİN HALDE YAPTIĞIN AFFEDİLMEZLERİNDEN DOLAYI. EEEE ŞİMDİ İŞTE HERŞEYİ SAHİBİ BİZLERİNDE SAHİBİMİZ OLAN YÜCE ALLAH ÖNCE DÜNYADA HESABINI ALIYOR DAHA ACISI ZORU AHİRETTE OLAN. . . !

55
17
yanıtYanıtla
ahmett:

Kolay olmezsin insallah nursuz ettiklerini cekersin daha beter ol

25
36
yanıtYanıtla
A.Ç:

Hanı siz yaradılanı, yaradandan ötürü severdiniz. Allah cümlemizi zikri ve fikri bir olanlardan eylesin. Aksi münafıklıktır.

yanıt2
yanıt0
Sen06Mobil-IOS:

Sendaha cekecen bu dünyada domuz seni cehennem odunu seni....

22
31
yanıtYanıtla
behman:

Orjinal halini almış.kalbide böyle.din düşmanı kızılbaş.

19
28
yanıtYanıtla
zincirsiz cengo:

Bu memlekette bir insan pkk lı olmadıkça dininin renginin ırkının Mezhebinin ne önemi var. Kamer Genç renkli bir sima. Allah şifa verir insallah.

25
18
yanıtYanıtla
ÖKSÜZ GURBETÇİ:

allah çektirsin

20
21
yanıtYanıtla
mmmmmmmm:

çalsaydı hırsız olsaydı birlerine yağdanlık olsaydı akrabalrın işe yerleştirseydi kul hakı yeseydi zarap gibi villalrı altınları lsaydı ayak kabı kutusunda milyar dolar olsaydı. . işte ozamn adam gibi adam olurdu. cok beceriksiz olduğu için bu konulrda işte böle yorum gelir. adam gibi adam. kusra bakmyın

20
20
yanıtYanıtla
23Mobil-IOS:

Nasıl yaşarsın üyle gürüsün din düşmanların ibret olsun

25
13
yanıtYanıtla
Tüm 245 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title