Haberler

Kamalak: "Cumhurbaşkanı Adayı Teşikalat Toplantısından Sonra Belli Olacak"

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin İzmir il örgütü tarafından düzenlenen iftara katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin İzmir il örgütü tarafından düzenlenen iftara katıldı. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili konuşan Kamalak, "Parti teşkilatımızla yapacağımız toplantıda çıkacak sonuca göre bir açıklama yapacağız" dedi Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı geleneksel iftar yemeğini Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın katılımıyla Buca Kaynaklar Birlik Otel'de verildi. İftara sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda partili ve davetliler katıldı. İftar sonrasında konuşan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, paritlilerin ramzaman ayını kutlarken, Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili açıklama yaptı. Kamalak, " Teşkilat bizim gözbebeğimizdir. Önümüzdeki hafta cumartesi günü teşkilatımızla yapacağımız toplantıdan çıkacak sonuca göre bir açıklama yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kamalak İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

erbakan:

belki tayip cumhur olursa saadet p. oy oranı yükselir

0
0
yanıtYanıtla
MİLLİ GÖRÜŞÇÜ:

ayet hadis okuyupta yolsuzluk yapanlara benden oy çıkmaz. partim ne derse desin ben tayyip erdoğana oy vermem.herşeyi unutsak, 2007 de erbakan için STV''DE neler söylediğini unutmuş değilim erdoğanın.ya ekmelettin yada oy vermem.erdoğan asla.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title