Haberler

Kam10.com ile Süper Kahramanınız Duvarınızı Aydınlatıyor!

Güncelleme:

3D Duvar Aydınlatmalarıyla Süper Kahramanlarınız Şimdi Kam10 ile Odanıza Geliyor!

Hobi ve çizgi roman meraklıları bilirler; süper kahraman figürleri, aksesuarları, film afişleri hayat tarzlarını yansıtır. Siz de duvarınızı Hulk, Iron Man, Kaptan Amerika ve Örümcek Adam gibi süper kahramanlarla süslemek, aynı zamanda da aydınlatmak istiyorsanız KAM10 tam size göre!

Müşterilerine sürekli yeni fikirler ve ürünler sunmayı hedefleyen e-ticaret sitesi KAM10, 59 ülkede distribütörlüğü bulunan 3DLIGHTFX'in sıra dışı ürünleriyle süper kahraman meraklılarını son dönemin gözdesi üç boyutlu duvar aydınlatmalarıyla buluşturuyor. KAM10'un lisanslı ürünleriyle duvarınızı Thor'un çekici, Iron Man'in başlığı, Kaptan Amerika'nın kalkanı ve Hulk'ın yumruğu ile süsleyebilir; dilerseniz basketbol, tenis ya da futbol topunu, hokey diski ya da arabaları tercih edebilirsiniz.

Kanada markası olan 3DLIGHTFX'in Türkiye'de ki tek yetkili satıcısı kam10.com, 2013 yılında kuruldu. 3D süper kahraman duvar aydınlatmaları sayesinde hobi ve çizgi roman severlerin kısa sürede ilgisini çeken KAM10, şimdilik 21 çeşit ürünle hizmet veriyor. Marvel'in lisanslı ürünleri olan süper kahraman aydınlatmaları, 3 adet pil ile çalışıyor ve içerisindeki çatlak görselli yapıştırmayla duvarınıza muhteşem bir efekt verme imkanı sunuyor.

2014 yılı sonuna kadar ürün çeşidini 40'a çıkarmayı hedefleyen KAM10,yapılan yeni lisans anlaşmaları ile Transformers, Teenage Mutant Ninja Turtles, Sponge Bob, Dora The Explorer, My Little Pony ve Starwars ürünlerini de yakın zaman içinde kullanıcılarıyla buluşturacak. Hobi ve çizgi roman meraklılarının ilgilerini araştırmaya devam eden KAM10, yepyeni ürünleri kullanıcılarına sunmaya devam edecek.

3DLIGHTFX hakkında kapsamlı bilgi için www.3dlightfx.com adresini ziyaret edebilir; siparişleriniz için www.kam10.com 'u ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title