Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Patnos'da -

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Sandıklardan Tayyip Erdoğan çıkacak, sandıklardan AK Parti çıkacak.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Sandıklardan Tayyip Erdoğan çıkacak, sandıklardan AK Parti çıkacak. Sandıklardan istikrar çıkacak, huzur çıkacak, ekonomik gelişme çıkacak, hizmet çıkacak inşallah" dedi.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ağrı'nın Hamur ilçesine gelen Yılmaz, esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra, Patnos ilçesine giden Yılmaz, kentte esnafı ziyaret ederek, istek ve sorunlarını dinledi.

Yılmaz, 14 Nisan Caddesi'nde AK Parti Seçim koordinasyon merkezi önünde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, yarın nevruzu kutlayacaklarını belirterek, Kürtçe olarak "nevroz pirozbe" dedi.

Nevruzun yeni bir gün, bahar, canlanmak demek olduğunu anımsatan Yılmaz, "İnşallah bu nevruz Patnos'un AK Parti'ye canlanmasına, AK Parti ile yeni bir bahara yürümesine vesile olacak" diye konuştu.

Ağrı'dan karayoluyla geldiğini ve yapılan yolları bizzat gördüğünü anlatan Yılmaz, "Ferhat gibi dağları dele dele geliyoruz. Patnos, yapılan kamu yatırımlarıyla adeta şaha kalktı. Yapılan ve yapımına devam edilen projelerle Patnos adeta yeniden inşa ediliyor. Bugüne kadar Türkiye'nin çok sıkıntılı günlerinden geçerek geldik biz, geçmişin sıkıntılarını çözerek geldik ve bunlarla birlikte bu hizmetleri yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyük bir hizmetle çok daha büyük bir ekonomiyle Türkiye'ye, Ağrı'ya ve Patnos'a hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bazıları laf üretebilir, bazıları sloganlar atabilir. Biz laf partisi değiliz, biz slogan partisi değiliz. Biz hizmet partisiyiz, biz icraat partisiyiz. Biz diyoruz ki daima millet, daima hizmet, Allah'ın izniyle. Başbakanımızın liderliğinde, güçlü bir hükümet olarak hizmete devam edeceğiz. Kim ne derse desin, biz boş laflarla milletimizi oyalamayacağız, milletimizin kafasını karıştırmayacağız. Biz milletimizin gerçek ihtiyaçlarını karşılayacağız. Çocuklarımızın geleceğini kurtararak, onları geleceğe hazırlayacağız. Gençlerimizin hayatları kaybolmasın, heder olmasın, gençlerimiz iyi eğitim görsün, geleceğe hazırlansın, refahımız artsın, mutluluğumuz ve huzurumuz artsın."

- "Eskiden rant olarak kullanılan paraları şimdi biz millete hizmet olarak götürüyoruz"

"Yerel yönetimle merkezi idare el ele verecek ki hizmetler daha bereketli hale gelsin" diyen Yılmaz, bir taraftan merkezi idarenin bir taraftan da yerel yönetimlerin devam edeceğini vurguladı.

Projelerden bahsetmediklerini, bizzat hayata geçirdiklerini belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

"Biz başkaları gibi havadan projelerden bahsetmiyoruz, gerçekçi projelerimiz var. O projelerimizi önümüzdeki süreç içinde birer birer hayata geçireceğiz inşallah. Bizim prensibimiz şudur, biz ne aldatan olacağız ne de aldanan olacağız. Yapmayacağımız işin sözünü vermeyiz, sözünü verdiğimiz işi de Allah'ın izniyle gerçekleştiririz. Eskiden rant olarak kullanılan paraları şimdi biz millete hizmet olarak götürüyoruz çok şükür. Peki bütün bunlar nasıl oldu? Türkiye eski Türkiye. Ne değişti de bunlar oldu? Eskiden bu hizmetler neden yoktu da şimdi var? Bazıları diyor ki 'devlettir tabii ki yapacak'. Devlet eskiden de vardı. Peki neden bu hizmetler yoktu? Çünkü eskiden Tayyip Erdoğan yoktu, şimdi çok şükür var. Güçlü bir liderimiz var. Başbakanımız, uzun adam var. Allah uzun adama uzun ömürler versin. Allah o uzun adamın yolunu açık etsin. Ona tuzak kurmaya çalışanların tuzaklarını boşa çıkarsın inşallah."

Bakan Yılmaz, "Eskiden Türkiye, dünyada bir dönem söylenirdi ya 70 sente muhtaç diye, başkalarından yardım alan bir ülkeydi. Şimdi IMF'ye borcumuz kaldı mı? Hayır. Ödedik, bitirdik şimdi biz IMF'ye borç veriyoruz" dedi.

Çözüm sürecine de değinen Yılmaz, şunları söyledi:

"Diyoruz ki artık kardeş kardeşle kavga etmesin, hepimiz kucaklaşalım. Hepimiz bu toprakların çocuklarıyız, hepimiz kardeşiz. Artık bu husumetleri kaldıralım, bu çatışmaları kaldıralım. Birlik, beraberlik içinde Patnos'u büyütelim, Ağrı'yı büyütelim. Türkiye'yi büyütelim inşallah. Bazıları 'Türkiye zayıf düşsün istiyorlar. Türkiye hep bu kavgalarla uğraşsın, başka ülkeler de gelsin, Türkiye'yi idare etsin' istiyorlar. 'Türkiye bağımsız bir ülke olmasın' istiyorlar. 'Kendi politikasını yapmasın' diyorlar. 'Filistin'e karışmasın' diyorlar, 'Suriye'ye karışmasın, Somali'ye karışmasın' diyorlar ama Allah'ın izniyle sizlerin destek ve dualarınızla Türkiye bölgede ve dünyada etkili bir güç, lider bir ülke olmaya devam edecek."

- "Sandıklardan ekonomik gelişme çıkacak, hizmet çıkacak"

Bakan Yılmaz, "17 Aralık'ta bir tuzak kurdular. Milletin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar, bu hükümeti zayıflatmaya çalışıyorlar, istikrarımızı bozmaya çalışıyorlar, çözüm sürecini sabote etmeye çalışıyorlar. Yeniden o eski Türkiye'ye dönmek istiyorlar. Allah'ın izniyle 30 Mart'ta bu tuzakları, bu millet bozacak. Sandıklardan Tayyip Erdoğan çıkacak, sandıklardan AK Parti çıkacak. Sandıklardan istikrar çıkacak, huzur çıkacak, ekonomik gelişme çıkacak, hizmet çıkacak inşallah" diye konuştu.

"Oyunuzu boşa kullanmayın, tabela partilerine oy vermeyin, gerçek partilere oyunuzu verin. Gençler bilmiyor olabilir, gençler zannediyor ki Türkiye'de her zaman böyle duble yollar vardı. Her zaman böyle hastanelerde hizmet vardı, her zaman bu ilaçlar böyle kolay alınırdı, okullarda her zaman tablet bilgisayar dağıtılırdı" diyen Yılmaz, geçmişi bilmeyenlerin böyle zannedebileceğini ifade etti.

Yılmaz, "Fakat yaşlılar geçmişi biliyorlar. Gerçekçi olalım, bir Menderes geldi, ikinci Turgut Özal, üçüncüsü ise Tayyip Erdoğan. Bunu lütfen anlatalım, gençlerimiz bu geçmişi bilmiyorlar. Geçmişle geleceği mukayese edelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Cevdet Yılmaz Ak Parti Türkiye Patnos Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title