Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Kick Box Milli Sporcularını Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın, Kick Boks sporcuları ile seçim bürosunda görüşmesi ve hatıra fotografı çektirmesi,- Sporcuların Bakan Yılmaz'a boks eldiveni hediye etmesi, - Bakan Yılmaz'ın seçim bürosundaki vatandaşlar ile sohbet etmesi, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kick Boxta Türkiye şampiyonu ve milli sporcular ile Gençlik ve Spor İl Hizmetleri İl müdürü Mehmet Demir'i seçim bürosunda kabul etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın, Kick Boks sporcuları ile seçim bürosunda görüşmesi ve hatıra fotografı çektirmesi,- Sporcuların Bakan Yılmaz'a boks eldiveni hediye etmesi, - Bakan Yılmaz'ın seçim bürosundaki vatandaşlar ile sohbet etmesi, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kick Boxta Türkiye şampiyonu ve milli sporcular ile Gençlik ve Spor İl Hizmetleri İl müdürü Mehmet Demir'i seçim bürosunda kabul etti. Sporcular, Bakan Yılmaz'a Kick box eldiveni hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title