Haberler

Bakan Yılmaz: Çözüm Sürecine En Büyük Desteği Kadın Veriyor

Güncelleme:

Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, çözüm sürecine en büyük desteği kadınların ve annelerin verdiğini söyledi.

Bingöl'de Ak Parti tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, çözüm sürecine en büyük desteği kadınların ve annelerin verdiğini söyledi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, memleketi Bingöl'de Ak Parti İl Başkanlığı'nca düzenlenen Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Saray Park Restaurant salonunda düzenlenen etkinliğe Ak Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş ile birlikte katılan Yılmaz, partili kadınlara hitaben bir konuşma yaptı. Kadınlar olmadan kalkınma ve refah olmayacağını belirten Yılmaz, "Kadınlarımızı, kızlarımızı iyi eğitmeliyiz, iyi eğitim vermeliyiz, iyi yetiştirmeliyiz. Çünkü kadınları yetişmeyen toplumun ilerlemesi mümkün değildir. Gelecek nesilleri kadınlarımız yetiştiriyor. Bir toplumun ilerlemesi için kadınların daha ileri gitmesi lazım. Geçmişte maalesef kız çocuklarını okula göndermeyen aileler vardı. Ak Parti'nin gücü kadınlardır, çünkü kaleler içeriden fethedilir, dışarıdan fethedilmez"dedi.

"HEP BİRLİKTE HUZURU SAHİPLENMEMİZ LAZIM"

Başbakan Erdoğan'ın 11 Mart'ta Bingöl'e geleceğini belirten Kalkınma Bakanı Yılmaz, tüm kadınları yapılacak olan mitinge davet etti. Kadına yönelik şiddetin kırmızı çizgileri olduğunu ifade eden Yılmaz, "Manevi değerlerimizde ve genel politikalarımızda bu konuya çok önem veriyoruz. Kim kadına el kaldırıyorsa acizdir, zayıftır. Kadınlara şiddet uygulayanları kınıyorum. Manevi değerlerimiz kadına en iyi şekilde davranmayı gerektirir. Kadınların güçlü olduğu toplumda barış egemen olur. Kadınların güçlü olduğu toplumda savaş olmaz, şiddet olmaz, kan olmaz. Bu çözüm sürecine en büyük desteği anneler, hanımlar, kadınlar veriyor. 1,5 yıldır çok şükür ölüm haberleri almıyoruz. Çok şükür anneler ağlamıyor. Bunun kıymetini bilmek lazım. Bunu sabote etmeye çalışanlara, huzurumuzu bozmaya çalışanlara hep birlikte karşı koymamız lazım. Hep birlikte huzuru, barışı sahiplenmemiz lazım. İnşallah şu çözüm süreci bittiğinde bu bölgelerimiz çok daha hızlı kalkınacak. Gençlerimize, çocuklarımıza çok daha iyi eğitim vereceğiz"diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Ak Parti Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title