Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz Açıklaması

"Havaalanları sadece yolcu taşımacılığında değil özel durumlarda, Allah korusun bir afet durumunda, acil bir hastalık durumunda çok önemli bir altyapıdır"

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Havaalanları sadece yolcu taşımacılığında değil özel durumlarda, Allah korusun bir afet durumunda, acil bir hastalık durumunda çok önemli bir altyapıdır" dedi.

Gaziantep'teki temaslarını tamamlayan Kalkınma Bakanı Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı taşıyan özel uçakla Bingöl Havalimanı'na indi. Bakanları havalanında, Vali İbrahim Taşyapan, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Belediye Başkanı Serdar Atalay ve diğer yetkililer karşıladı.

Bakan Yılmaz'ı Bingöl'e bırakmak için alana inen uçağa yakıt ikmali yapılırken bakanlar Şahin ve Kılıç, havaalanında bir süre dinlendikten sonra aynı uçakla Ankara'ya hareket etti. Bu arada bakanlar, hareket etmeden önce Bingöl Havalimanı'nda fotoğraf çektirdi.

Bakan Yılmaz, ilk kez uçakla Bingöl'e geldi

Bakan Yılmaz, bakanlar Şahin ve Kılıç'ı uğurladıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk defa havayolu ile Bingöl'e geldiğini söyledi.

Daha önce Bingöl Havalimanı'na uçakla inmenin kısmet olmadığını ifade eden Yılmaz, ilk defa özel bir uçakla hem de gece iniş yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

"Bingöl Havalimanındayız. Daha önce Başbakanımızla birlikte açılışını yapmıştık. Bingöl için son derece önemli ve büyük bir hizmet. Ben açılış hazırlıkları için önceden geldiğim için uçakla havaalanına inmek kısmet olmamıştı. Daha sonraki tarihlerde de saatler denk gelmedi. Bingöl Havaalanına ilk defa özel bir uçakla inmiş oldum. Üstelik gündüz değil, ilk defa gece inmiş olmuş oldum. Bu da Bingöl Havalimanı için bir ilk oldu. Benim için gerçekten farklı bir duygu. Geceleyin Bingöl'ün üzerinden uçarak böyle güzel bir havaalanına inmek, Gaziantep'ten bu imkanı kullanarak gelmek çok çok güzel. İşte burada, bu altyapı olmasaydı Antep'ten Ankara'ya gitmek zorunda kalacaktık, oradan Bingöl'e gelecektik ve bir günümüz böyle heba olacaktı."

Havaalanlarının önemine değinen Bakan Yılmaz, "Havalanları bu anlamda gerçekten önemli. Sadece yolcu taşımacılığında değil, işte böyle özel durumlarda, Allah korusun bir afet durumunda, acil bir hastalık durumunda çok önemli bir altyapı. Bir kez daha böyle büyük bir hizmetin Bingöl'e kazandırılmasında büyük bir mutluluk duydum. Başta başbakanımız ve ulaştırma bakanımız olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Fatma Şahin Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title