Haberler

Kaldırımda Yürüyen Anne ile Kızına Otomobil Çarptı

Tokat'ta kontrolden çıkan otomobil kaldırımda yürüyen 33 yaşındaki Nesrin Söyler ve kızı 5 yaşındaki Yağmur'a çarptı.

Tokat'ta kontrolden çıkan otomobil kaldırımda yürüyen 33 yaşındaki Nesrin Söyler ve kızı 5 yaşındaki Yağmur'a çarptı. Kazada kendisi yaralanmayan Yağmur, annesinin yaralandığını görünce ağladı.

Kaza, öğle saatlerinde Behzat Bulvarı İbni Kemal İlköğretim Okulu'nun 50 metre ilerisinde yaşandı. 57 yaşındaki Recep Suata yönetimindeki 60 TG 479 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaldırıma çıkarak burada yürümekte olan Nesrin Söyler ve kızı Yağmur'a çarptı. Kazada anne Nesrin Söyler ayağından hafif şekilde yaralanırken, kızı Yağmur ise yara almadı. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen polis, ambulans gelene kadar anne ve kızı ile ilgilenerek, ayakta durmakta zorluk çeken Nesrin Söyler'i çevredeki bir dükkandan getirilen sandalyeye oturttu.

KIZININ ELİNİ BIRAKMADI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk olarak anne Nesrin Söyler'e müdahalede bulundu. Müdahale sırasında küçük Yağmur annesine bakarak ağlamaya başladı. Kızının ağladığını fark eden anne Nesrin Söyler, elini tutarak sakinleştirmeye çalıştı. Uzun süre gözyaşı döken Yağmur ve annesi Nesrin Söyler, ambulansla Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Nesrin Söyler'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, otomobil sürücüsü Recep Suata ifadesi alınmak üzere polis ekiplerince karakola götürdü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title