Haberler

Kalder Samsun'da

Çağdaş kalite felsefesinin dünyadaki gelişmelerinin, Türkiye'de etkinlik kazanması için faaliyet gösteren KalDer'in A Takımı, Çalık YEDAŞ'ın 'kalite sürecini' kamuoyuyla paylaşmak için Samsun'a geliyor.

Çağdaş kalite felsefesinin dünyadaki gelişmelerinin, Türkiye'de etkinlik kazanması için faaliyet gösteren KalDer'in A Takımı, Çalık YEDAŞ'ın 'kalite sürecini' kamuoyuyla paylaşmak için Samsun'a geliyor.

Toplam Kalite Yönetimi'ni uygulayan ve uygulamak üzere olan şirketlere kalite felsefesini oturtan ve TÜSİAD tarafından desteklenen Kalite Derneği (KalDer), yarın saat 09.30'da Büyük Samsun Oteli'nde Çalık YEDAŞ tarafından düzenlenecek olan toplantısında 'Çalık YEDAŞ'ın, kaliteli hizmet ve Avrupa Mükemmellik Ödülü'ne giden yolculuğundaki süreci ve sonuçları, Samsun kamuoyuna anlatacak.

Toplam kaliteyi başarı ile uygulayan kuruluşların örnek modeller olarak ortaya çıkartılması ve Toplam Kalite Yönetimi'nin daha yaygın bir biçimde Türkiye'de uygulanmasının teşvik edilmesi amacı ile her yıl, TÜSİAD-KalDer Kalite Ödülü'nü de geleneksel olarak vermeyi sürdüren KalDer, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (E.F.Q.M.) modelini de üyesi olan şirketlerde 'toplam kalite' felsefesiyle hayata geçirmeyi hedefliyor.

ÇALIK YEDAŞ KALDER ÜYESİ İLK VE TEK DAĞITIM ŞİRKETİ

Çalık YEDAŞ da, geçen yıl imzaladığı sözleşmeyle KalDer üyesi olmuş ve tüm paydaşlarıyla birlikte Avrupa Mükemmellik Ödülü için 'toplam kalite' sürecini başlatmıştı. Çalık YEDAŞ ayrıca KalDer üyesi olan ilk ve tek elektrik dağıtış şirketi olma özelliğini de taşıyor. Her yıl Kasım ayında KalDer ve TÜSİAD tarafından yerli ve yabancı uzmanların katılımı ile Ulusal Kalite Kongresi de düzenleyen KalDer, Ulusal Kalite Hareketi Eğitimleri, EFQM Mükemmellik Modeli Eğitimleri ve Kalite Eğitimleri olmak üzere üç ana başlıkta Toplam Kalite Yolculuğu'nu sürdürüyor.

KalDer, Çağdaş Kalite Anlayışını seslendireceği Samsun'da da Çalık YEDAŞ'ın kısa sürede aldığı toplam kalite yolunu ve gelişmeleri Samsun protokolü ve kamuoyuyla paylaşacak. Çalık YEDAŞ tarafından düzenlenen ve 6 Kasım Salı günü saat 09.30'da Samsun Büyük Otel'de yapılacak toplantının ana gündemi ise kurumsal sosyal sorumluluk, kalite ve mükemmellik yolculuğu bilgilendirmesi olacak. Toplantıda kalite kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik kavramlarını kurumsal kültür olarak kabul eden Çalık YEDAŞ'ın bu alandaki deneyimleri ve bölgesel bir vizyona dönüştürülmesindeki aktiviteleri aktarılacak. Toplantıya Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği Başkanı Serdar Dinler, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, Bilim İlaç Genel Müdürü Doktor Erhan Baş, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi de katılacak ve kalite felsefesi ile ilgili bilgi verecek. Toplantıda Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu da şirketlerinin toplam kalite, kurumsal sorumluluk ve bölgedeki vizyonlarıyla ilgi bilgi verecek. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Kalite Derneği Samsun Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title