Haberler

Kahtalı Atletizm Sporcusu Türkiye Birincisi Oldu

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Türkiye Atletizm Şampiyonasında başarılı olan sporcuları makamında kabul ederek başarılı olan Atletizm Sporcularını çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Türkiye Atletizm Şampiyonasında başarılı olan sporcuları makamında kabul ederek başarılı olan Atletizm Sporcularını çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının yürüttüğü Atletizm Şampiyonasında Türkiye 1'si, Eda Nur Aşuk ve 5. olan Gülbahar Çetin'i çeyrek altın ile ödüllendirdi. Atletizmde gösterilen başarının eğitimde gösterilmesini temenni eden Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, "Şu an sporcu kardeşlerimizle, evlatlarımızla beraberiz. Ben Kahta'mıza böyle bir gurur yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Sporcularımıza eğitiminde yardımcı olan hocamıza teşekkür ediyorum, Gençlik Spor İlçe Müdürüne teşekkür ediyorum. Ben eğitim ve spor hayatlarındaki başarılarının devamını diliyorum. İnşallah eğitimde de güzel yerlere gelirler" ifadelerini kullandı. Atletizm Şampiyonasında başarılı olan genç sporcuların Antrenörü İsmail Seçilmiş ise, "Uzun süren çalışmalarımızın karşılığını üç yılın sonunda almanın mutluluğu içerisindeyiz. Başta Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz Sayın Mustafa Çiçek ve Belediye Başkanımıza spora verdikleri destekten dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Eda Nur Aşuk Atletizm Şampiyonasında gösterdiği performansla çok iyi yerlere geleceğini ispatladı. Kendisi Atletizm Federasyon Başkanı Sayın Fatih Çintimar'ın onur konuğu olarak Haziran ayı içerisinde Erzurum'da yapılacak olan olimpik kampa katılmaya hak kazandı. İnşallah Eda Nur Aşuk Avrupa'da Kahta'yı en iyi şekilde temsil ederek ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandıracağına hepinize söz veriyorum" şeklinde konuştu. Türkiye Şampiyonu olduğuna çok sevindiğini söyleyen Eda Nur Aşık, "Bu başarımı İsmail hocama borçluyum, onun sayesinde bu seviyeye geldim. O olmasaydı bu seviyeye gelemezdim. Ona çok çok teşekkür ederim. Ayrıca Kahta Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim, spora çok ilgisi var. İnşallah diğer arkadaşlarımda diğer dallarda Türkiye şampiyonu olur da sizleri daha çok mutlu ederiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdurrahman Toprak Adıyaman Türkiye Kahta Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title