Haberler

Kahramanmaraş'ta Kaybolan Çocuk

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Arama çalışmalarından detay görüntüler Arama ekiplerinden detay görüntüler Komşularka röportaj Kahramanmaraş'ta kaybolan çocuk Afşin ilçesinde dün kaybolan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu'yu arama çalışmaları devam ediyor AFAD ekipleri, küçük çocuk için arazi araması yapmak üzere termal kamera sistemine sahip "drone" havalandırdı ancak sonuç alınamadı Jandarma ekipleri, mahalle sakinleriyle 9 arama ekibi kurdu ve geniş çaplı arazi çalışması başlattı Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde dünden bu yana haber alınamayan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu'yu arama çalışmalarına, Hurman Çayı ve çevresinde devam ediliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Arama çalışmalarından detay görüntüler

Arama ekiplerinden detay görüntüler

Komşularka röportaj Kahramanmaraş'ta kaybolan çocuk

Afşin ilçesinde dün kaybolan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu'yu arama çalışmaları devam ediyor

AFAD ekipleri, küçük çocuk için arazi araması yapmak üzere termal kamera sistemine sahip "drone" havalandırdı ancak sonuç alınamadı

Jandarma ekipleri, mahalle sakinleriyle 9 arama ekibi kurdu ve geniş çaplı arazi çalışması başlattı

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde dünden bu yana haber alınamayan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu'yu arama çalışmalarına, Hurman Çayı ve çevresinde devam ediliyor.

İlçeye bağlı Çoğulhan Mahallesi'nde oyun oynarken kaybolan ve Hurman Çayı'na düşmüş olabileceği değerlendirilen Kuzu'yu arama çalışmalarına, jandarma ve AFAD ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Arama ve kurtarma ekiplerinin, su seviyesinin düşürüldüğü Hurman Çayı ve sulama kanalındaki aramalarında şu ana kadar herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

Çocuğun en son oynadığı alana gelen ekipler, arazi araması yapmak üzere termal kamera sistemine sahip "drone" havalandırdı ancak Kuzu'nun izine rastlanamadı. İlçe Jandarma Komutanlığı ise aralarında mahalle sakinlerinin de bulunduğu 9 ekiple geniş çaplı arazi arama çalışması başlattı.

Ayşe ve Murat Kuzu çifti ise ekiplerden gelecek sevinçli haberi bekliyor.

Dede Bilal Taşyürek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, torununun kaybolduğu haberini alınca Kahramanmaraş'tan Afşin'e geldiklerini söyledi.

Torununun çok akıllı bir çocuk olduğunu belirten Taşyürek, "Annesinin sözünden çıkmazdı. Bu şekilde kaybolmasına anlam veremiyorum. Jandarma ve AFAD ekipleri su kanalını aradılar. Suya düştüğüne inanamıyorum. Aklımıza başka şeyler geliyor. Yabancı birilerinin çocuğu alıp gitmesinden endişe ediyoruz. İnşallah arama çalışmaları sonuç verir ve torunumuz bulunur." diye konuştu.

Arama çalışmalarına katılan Arif Şahin de "Yusuf'u dünden bu yana arıyoruz. Suya mı düştü yoksa kaçırıldı mı bilen veya gören yok." ifadelerini kullandı.

Afşin'de dün, 6 yaşındaki Yusuf Kuzu, oyun oynarken kaybolmuş, ekipler çocuğu bulmak için evlerine yakın sulama kanalında ve Hurman Çayı'nda arama çalışması yapmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title